anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de fostul acum 10 ani. Intre timp ambii ne-am casatorit. Insa de-a lungul acestor 10 ani tot tindem sa ne cautam unul pe celalalt, sa vorbim si sa tinem legatura. M-am gandit sa merg la Psiholog. Help?

6 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Dacă crezi ca o relatie cu el ti-ar face rău in vreun fel, sa stii ca un psiholog te poate ajuta chiar destul de mult. Intre voi s-ar putea sa fie niste legaturi psihologice, mai ales daca relatia voastra a inceput in perioada adolescentei.Un psiholog te poate ajuta sa descoperi aceste legaturi si te va ajuta să le rupi.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de tine cat esti de inteligenta si capabila sa intelegi ca un "fost" trebuie sa ramana "fost" pe veci, trebuind total eliminat din viata ta si blocat peste tot, daca deja te obsedeaza.
Ori divortati si casatoriti-va, desi nu cred ca va merge relatia asta, odata ce a fost rupta in trecut.

| CA0914 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am incercat sa stam departe. am stat chiar si un an fara sa vorbim. dar ne gandim constant unul la celalalt. Inițial am
Crezut ca problema e la mine, dar si el are aceeasi problema. Nu ne-am intalnit decat de doua ori in ultimii 8 ani. e cumva o legatură emoțională pe care nu reusim sa o rupem. Niciunul dintre noi nu vrea sa renunțe la relația actuala. Suntem conștienți ca daca n-a mers inainte, nu o sa mearga nici acum. Plus ca am fost impreuna doar vreo 2 ani.

| CA0914 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Nu vrem sa renunțăm la relațiile actuale, da, relatia a fost si s-a consumat la finalul liceului. De atunci au trecut 10 ani, iar in ultimii 8 ani ne-am intalnit doar de 2 ori. Insa legatura emoțională pare sa fie tot mai profundă cu timpul.

| Cipi1212 a răspuns:

Tu acum ai un soț el are o soție. E mai bine așa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru CA0914):

Asta este mentalitate de copil, nu de adulti!
Folositi-va creierul daca-l aveti, ca distrugeti 2 familii, viata a 4 adulti si nu stiu cati copii, pentru niste capricii inutile, fiindca o relatie odata rupta NU se va lipi niciodata si nu va fi niciodata fericita.