| ingerashulll a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu. si tuturor le este indiferent, ma simt asa singurasad da-ti-mi un sfat va rog, ce sa fac ca sa ma indepartez de gindurile rele.

Răspuns Câştigător
| Ptm_Florin_1994 a răspuns:

laughing incearca sa nu te mai gandesti la el. laughing priveste si partea plina a paharului happy. cred ca ai o gramada de chestii mai bune de facut decat sa te gandesti doar la asta. scoala/studii sau munca. sunt multe persoane mai oke ca el probabil. sau mai degraba o gramada de baieti pe pamantul asta si tot atatea caractere deci ai de unde alege happy

6 răspunsuri:
| Anonima3127 a răspuns:

Probabil ai nevoie de cineva cu care sa poti discuta prin ceea ce treci in momentul de fata. Incearca sa discuti cu o prietena buna de a ta, care te intelege si te asculta. Evita sa stai mult timp singura, iesi cu prietenii, fa ceva distractiv, iesi la plimbari lungi...
Mult succes, si daca crezi ca ti-as putea fi cumva de ajutor, poti sa imi scrii pe privat!

| RAY a răspuns:

Isi deschisi un nou cont pardon isi cauti alt iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impacate cu el inapoi, nu o sa te mai simti asa singura, cu toate ca poate ti-a gresit el te cunoaste mai bine ca toti ceilalti

| Hakuouki a răspuns:

Nu sta in casa, distreaza-te sau daca vrei sa vorbesti cu cineva, iti dau id-ul meu?

| Blamely a răspuns:

Normal ca e indiferent, e relatia ta nu a lor. Gaseste altul, e cea mai rapida cale sa scapi de asta.
Sau, poti sa bei pana vei avea senzatia ca totul e bine, tu alegi.

| DeeaV a răspuns:

Fa ceea ce iti place tie cel mai mult si nu ai putut face cata vreme ai fost intr-o relatie. Ocupa-ti timpul cu orice te taie capul, roaga o prietena sa doarma la tine, apuca-te de un joc, o carte, picteaza, gateste. tine-te ocupata