Nu prea ai cum s-o zici, până la urmă ești în casa ei și poate să facă ce vrea și dacă e și de aia să se aprindă sau să aibă cea mai mică frustrare pe faptul că stai acolo oricum i-o zici să ți-o întoarcă cu replica asta. vreți intimitate, vă mutați la casa voastră...
mai bine îi spui bărbatului tău și să se ducă el să-i zică venind din partea lui, ca și cum pe el îl deranjează
Dânsa e pașnică, vrea să fie toată familia în jurul ei. Și eu o respect mult pentru ca merita. Însă ce e prea mult e prea mult, adică sunt vizite mult prea frecvente. La urmă urmei suntem un cuplu căsătorit și cu copil nu mai este doar fiul ei pe care să-l dãdãceasca mereu. Și partea nasoală e ca i-am zis soțului ca ma deranjeaza iar el mi-a zis ca nu e ok felul cum gandesc... Chiar în rămas în impas...
Cea mai mare greseala ai facut ca te-ai mutat la parintii lui. Mutati-va singuri si gata.
Casa ei, curtea ei face ce vrea. Dar ce zici tu de intimitate nu e deloc rau, spune-i lu sotul tau sa-i spuna si aia e pana la urma e fisu.
Si daca zice ca vine la copil spune-i si tu ca nu trebuie sa frece linistea la copil de 4 ori pe zi.
Soțul vede altfel lucrurile... lui nu i se pare nimic greșit în asta și nu cred ca ma poate ajuta, deci sunt pe cont propriu. Chiar nu stiu ce sa fac...