anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă aflu într-o perioadă vulnerabilă pentru mine și acum realizez că sunt atât de singur, pentru că nu există prieteni sau o iubită care să îmi fie alături sau să îi pese, iar de familie nici nu se poate pune probelma, întotdeauna au fost toxici și n-au știut să îmi fie alături vreodată. Ce aș putea face în situația asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

In fiecare din noi exista o putere interioara,enorma.
Ne-am nascut singuri,vom muri singuri,greul tot singuri il trecem.
La bine si la usor,toti sunt langa noi.
Acum ca esti singur,profita de acest fapt si cauta in tine curajul si hotararea necesare.
Ele sunt acolo,le avem cu totii.
Vorbeste cu tine,asculta-te,corecteaza ceea ce nu-ti place,concentreaza-te numai pe scopul tau si lasa orice altceva,gandeste doar pozitiv,fii incredintat ca totul va merge perfect si asa va fi!
Pentru ca poti!
Fa din singuratate aliatul tau,priveste in tine si intelege ca esti capabil de mult mai multe in viata asta.
Nu ai nevoie de cineva care sa-ti tina trena sau sa te aplaude,nu e obligatoriu.
Echilibreaza-te, devin-o, tu mai intai, multumit de tine si apoi, drumul ti-e deschis pentru... orice!
Sunt atat de sigura ca tu vei reusi!
happy

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu poti face nimic daca nu ai putut sa-ti faci prietena sau iubita, ca doar nu ii faci peste noapte. Asta e.
Singura solutie e sa-ti faci prieteni sau prietena, insa daca era, faceai pana acum zic eu.
Adica nu stiu daca e cazu sa-ti zic sa-ti faci, ca asta stiai si tu si probabil deja ai incercat.

| Brizbriz a răspuns:

Adopt a puppy (adopteaza un catelus)
te rog sa ma crezi, ITI POATE SCHIMBA VIATA, pentru ca "potaia aia prapadita" te iubeste FARA NICI UN INTERES, OARECARE
si o sa te simti iubit, lucru care iti schimba viata, SERIOS

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe tik tok, eu mai-nainte era sa combin o tipa, dar era din București, sta departe de mine. I-am zis dacă as veni la ea ar ieși cu mine la un cico? Și o zis da!, arata ca fosta mea iubita. Daca arati bine și ai vrăjeală și pe tik tok poti combina crede-mă.

| cristi202 a răspuns (pentru greece12):

Incurajatoare, ca mai intotdeauna. Unul din cele mai frumoase raspunsuri!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru cristi202):

Intotdeauna ai o vorba buna, o lauda, o mirare, un ras mic sau un mare zambet, esti uimitor!
happy

| cristi202 a răspuns (pentru greece12):

happy
Multumesc!
Nici tu nu esti prea departe!
happy

| Anyo1988 a răspuns:

Daca crezi ca iti este de folos un prieten pe internet si ai Facebook ma poti cauta yonik andrey ionel movila add si vorbim, in rest capul sus de murit murim singuri intr-adevar insa nu trebuie sa si traim singuri, suntem facuti ca fiinte sociabile suntem creeati sa socializam sa impartasim cunostintele acumulate si experientele sa le dam mai departe nu sa le luam in mormant daca ar fi fost asa legile lui Einestine si multi altii mari oameni ar fi murit destepti dar ar fi luat cu ei tot ce au descoperit ...in fine daca doreti ai sprijinul meu in masura in care voi putea sa te sustin moral/spirital/sufleteste, sau cu un sfat/un indemn/o vorba buna. capul sus viata merge inainte

| cristimihailov a răspuns:

Boss,

Realizezi ca, in termeni absoluti, acestea sunt alegerile tale, in mod direct sau indirect...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să înveți să te porți, cu toți și cu fiecare.

| ania a răspuns:

Vorbeste cu Dumnezeu Creatorul nostru, care ne iubeste si ne intelege cel mai bine, roaga-te pentru o viitiare sotie, citeste Psalmii si Noul Testamwnt cu rugamintea catre Creator sa te ajute sa intelegi ce vrea sa iti vorbreasca prin cartea Lui, cauta o xomunitate crestina unde sunt tineri.