anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma bantuie acest gand - Daca un baiat ezita, ezita in continuu ca nu a inselat si chiar si in situati extreme de cearta ..nervi dati peste cap unde ar fi putut pur si simplu sa zica "da te-am inselat", nu a facut-o. Ce sa cred?

Inca o intrebare: Cred ca se intampla peste tot si la toti. Cand cineva se comporta cu tine de mai multe ori urat, si te dezamageste, toate sentimentele la un moment dat se duc, dispar, in fine nu mai exista intensitatea de la inceput(ma refer intr-o relatie) dar totusi inca mai acorzi o sansa persoanei respective. Descoperi ca, clipele de afect pe care ti le ofera iti plac dar pe el\ea ca persoana ajungi sa iti fie scarba. Eu acum va intreb:
Cum sa faci sa ti placa din nou?
Si ce inseamna toate acestea?
(Nu stiu daca am ales categoria corecta, nu va enervati! peaceandlove)

Răspuns Câştigător
| Reea6 a răspuns:

Fa ceea ce simti, nu are rost sa stai langa cineva daca nu simti nimic pentru acea persoana daca nu mai exista chimie ...la 1 : da posibil sa nu te insele sau sa te fi inselat mai ales la nervi ei recunosc asta in cazul in care nu se controleaza foarte bine
2: nu poti sa te faci sa iti placa de cineva ..nu exista ori cat te-ai straduie. daca nu e nu e
3:ar fi timpul sa vorbesti cu el si sa o luati pe drumuri separate dar cel mai bine tu stie exact ce simti ce se merita si ce nu pentru ca noi nu avem de unde sa stim ce anume a fost intre voi cum a fost relatia etc... poarta o discutie cu tine insati si vei descoperii ce e de facut. Succes!

5 răspunsuri:
| Reea6 a răspuns:

Pai depinde de relatia voastra tu ai spus ca i-ai mai dat o sansa ( daca am inteles eu bine) depinde de ce v-ati certat... daca in grecut te-a inselat e posibil la o mare majoritate sa se repete incidentul sau sa fi realizat intr-adevar in acel moment cat de importanta esti tu de fapt pentru el si sa isi fi dat seama ca a gresit, dar daca e vorba de asta nu cred ca ai trecut sau vei putea trece de incident si e normal sa iti pierzi interesul inseamna ca in sinea ta ai realizat ca nu merita sau nu ai pentru ce lupta.

| iiUser20 a răspuns (pentru Reea6):

Nu e vorba ca m a inselat si i am dat sanse ..se intamplase alte si i am dat mai mult de o sansa. Chiestia cu interesul este adevarata nu mai e ce o fost prima.

| iiUser20 a răspuns (pentru Reea6):

Asa este...bine punctat!

| Reea6 a răspuns (pentru iiUser20):

Fa ceea ce simti, nu are rost sa stai langa cineva daca nu simti nimic pentru acea persoana daca nu mai exista chimie ...la 1 : da posibil sa nu te insele sau sa te fi inselat mai ales la nervi ei recunosc asta in cazul in care nu se controleaza foarte bine
2: nu poti sa te faci sa iti placa de cineva ..nu exista ori cat te-ai straduie. daca nu e nu e
3:ar fi timpul sa vorbesti cu el si sa o luati pe drumuri separate dar cel mai bine tu stie exact ce simti ce se merita si ce nu pentru ca noi nu avem de unde sa stim ce anume a fost intre voi cum a fost relatia etc... poarta o discutie cu tine insati si vei descoperii ce e de facut. Succes!

| bibi05 a răspuns:

Nu cred ca ai ce face ca sa-ti placa din nou... poate tu vrei sa-ti placa de el dar inima a nu vrea... daca nu stii ce sa crezi ai rabdare si pune-l la incercare. gandeste-te daca poti trai cu el si nu ita ca uneori dumnezeu indeparteaza cu un motiv unii oameni din viata ta

| iiUser20 a răspuns (pentru bibi05):

Tu mi ai raspuns la a 2-a intrebare, da interesant ce spui am sa iau in considerare. Multumesc