Fa ceea ce simti, nu are rost sa stai langa cineva daca nu simti nimic pentru acea persoana daca nu mai exista chimie ...la 1 : da posibil sa nu te insele sau sa te fi inselat mai ales la nervi ei recunosc asta in cazul in care nu se controleaza foarte bine
2: nu poti sa te faci sa iti placa de cineva ..nu exista ori cat te-ai straduie. daca nu e nu e
3:ar fi timpul sa vorbesti cu el si sa o luati pe drumuri separate dar cel mai bine tu stie exact ce simti ce se merita si ce nu pentru ca noi nu avem de unde sa stim ce anume a fost intre voi cum a fost relatia etc... poarta o discutie cu tine insati si vei descoperii ce e de facut. Succes!
Nu cred ca ai ce face ca sa-ti placa din nou... poate tu vrei sa-ti placa de el dar inima a nu vrea... daca nu stii ce sa crezi ai rabdare si pune-l la incercare. gandeste-te daca poti trai cu el si nu ita ca uneori dumnezeu indeparteaza cu un motiv unii oameni din viata ta
Pai depinde de relatia voastra tu ai spus ca i-ai mai dat o sansa ( daca am inteles eu bine) depinde de ce v-ati certat... daca in grecut te-a inselat e posibil la o mare majoritate sa se repete incidentul sau sa fi realizat intr-adevar in acel moment cat de importanta esti tu de fapt pentru el si sa isi fi dat seama ca a gresit, dar daca e vorba de asta nu cred ca ai trecut sau vei putea trece de incident si e normal sa iti pierzi interesul inseamna ca in sinea ta ai realizat ca nu merita sau nu ai pentru ce lupta.