| ClaudiaB a întrebat:

Ma cert cu fratele meu mereu are 8 ani si ma enerveaza la culme.Mereu ce fac eu face si el mereu ce zic eu zice si el si se baga unde nu ii fierbe oala. El se numeste SEBI si nu stiu ce sa fac.Am dat odata in el pentru ca nu am mai putut si a plans cred ca 3ore.Mama il rasfata mereu nu il cearta niciodata chiar daca el e rau si ma harateste mereu, pe cand tata il mai cearta dar tot tine cu el in anumite momente.Cand ii spun asta zice ca eu sunt mai mare si trebuie sa il invat lucri dar MA DISPERA! Ce as putea face sa-l linistesc.Va rog spuneti-mi in maxim 5 zile ca ajung la spitalul de nebuni sau la oligofreni cu el.Va rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooog cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| SayCheesexD a răspuns:

Pai in primul rand mie mi se pare imatur ca l-ai lovit, fara suparare big grin. Si in plus, presupun ca nici tu nu ai vrea sa fi lovita de fratele mai mare, nu?
In fine, daca tu esti mai mare, si el e mai mic, mie mi se pare ca tu vrei putina atentie, si asta e normal, chiar si eu vreau. ( Nimeni nu se mai uita la mine de cand cu verisorii mei, dar nu prea ma deranjeaza )

Pe tine nu ar trebui sa te deranjeze ca nu te rasfata. Esti domnisoara, ce doamne big grin. Nu mai vrei sa vina parintii dupa tine, sa te dadaceasca la intalniri, nu mai stiu ce big grin.

Cat despre fratele tau, incearca sa nu il bagi in seama. Citeste o carte de exemplu, cand e in preajma ta si concentreaza-te pe carte, si nu ii spune nimic, nu ii da nici o atentie, ca se plictiseste si pleaca.

Ca te copiaza, nu prea conteaza, e doar un copil, si asa fac copiii big grin. Daca ii explici frumos ( vorba parintilor tai, invata-l ceva big grin ) poate ca intelege, dar daca ii " dai una " chiar ca nu o sa inteleaga.

Pur si simplu nu il baga in seamna.

Eu iti dau un sfat. Cumpara-i ( de pe banii tai, ceva mai ieftin daca vrei ) o jucarie, si spune-i sa te ierte ca l-ai lovit, si sa se joace cu jucaria de la tine.
Pare copilaresc, dar asa am facut si eu cu verisorii mei ( frate si sora ), si acum numai cu jucaria aia se joaca laughing.

Eventual, vorbeste cu parintii tai si cere-le niste sfaturi ( si o cheie la usa big grin. Dar sa deschizi cand bate cineva, ca daca e fratele tau, o sa se enerveze, si o sa te enerveze si pe tine big grin )

Ti-am zis tot din experienta mea.
Daca vrei, nu e nevoie de fundita, dar nici nu pot sa o refuz laughing

Numai bine wave

7 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Dai ceva de facut, unul din jocurile alea stupide pe internet care provoaca dependenta.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Faptul ca te copiaza in tot ce faci sau spui inseamna ca te considera un model, ca te iubeste foarte mult. Atata doar, ca nu realizeaza cat de mult te deranjeaza chestia asta.
Daca vrei sa mai scapi un pic de el, incearca sa il antrenezi la activitati care nu-i plac. Sau la chestii care il depasesc si pe care nu le va putea face cu aceleasi rezultate ca si tine.
S-ar putea sa-ti ia ceva timp si efort, dar, crede-ma ca merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fraiera.si ni ai minte.el te iubeste si te imita in toate fiindca esti idolul lui,si vrea sa -ti semene.a plans mult fiindca ce face el face din dragoste,si l-ai ranit in adancul sufletului.mi-e mila de el.da-mil mie pe fratele tau.ii raspund eu la intrebari, merg eu cu el oriunde vrea, il fac eu sa fie mandru de mine si fericit ca are un frate sau o sora in care sa aiba mereu un sprijin si o baza.tu ramai singura daca-ti place. daca vrei sa mi-l dai contacteaza-ma in privat sa discutam.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Da-i cu papucu` in cap!

| Ađııa a răspuns:

Fa ceva ce lui nu ii place. happy Citeste reviste pentru fete sau machiaza'te. Vorbeste la telefon cu prietenele trimite mesaje. Una din chestiile astea o sa'i displaca sigur!

| iulioara a răspuns:

2 cuvinte. Duritatea Dai jocuri pe calculator si lasa-l pune-l la lectii si spune-i mereu ca ai ceva pentru el... Dar nu e chiar asa de mic si prost

| bebica_9380 a răspuns:

Du-te cu el intr-un colt al casei, dar sa nu vada nimeni. Spune-i ca va jucati fratelui tau si ia cu tine un cutit si omoara-l. Nu-ti fie mila de el!