Pai care este motivul? Incearca sa discuti cu ei si sa le spui ca tu nu vezi nici un motiv de cearta!
Ionici cand se mai ia de tine cerele un motiv incearca sa discuti frumos cu ei si cerele socoteala pentru ce te cearta intreabai cu ce ii deranjezi ce sa faci sa ii poti multumii sper ca te-am ajutat. funda?
Pai, acum cateva zile le.am zis ca vreau sa ma transfer la un liceu din Buzau(eu fiind dintr.un oras de langa Buzau) pentru ca acolo se invata mult mai bine decat la mine in liceu.Si ei au sarit repede ca de unde ideea asta pe mine dintr.o data.De atunci, cearta s.a agravat.si nu e zi in care sa ne certam. Sincer, chiar vreau sa ma transfer acolo.Nu stiu ce sa le mai spun.
Frate parintilor nu ai ce le face dar totusi nu sunt din totdeauna asa nu? S-ar putea sa fie si faptul ca tu cresti si un parinte chiar poate fi afectat serios psihic ca copilul lor le creste si cand esti mare sti bine ca nu ai aceleasi relatii cu parinti...incearca sa te dai bine pe langa ei eu cand mama ma cearta si e suparata fac toata ziua ce zice ea si nu prea ma plang sau ceva de genu, un parinte este foarte multumit de copilul sau care stie ca il respecta.Parerea mea.
P.Srostiilor copilul are probleme cu parinti si voi cereti funda ma?(divya98vidya)Tine de bun-simt.
Mda.am luat in considerare si asta.Dar i.am zis ca stie cum m.a educat si nu ar trebui sa se gandeasca la asta. Inteleg ca e greu sa fi parinte si sa.ti lasi copilul sa plece la 30 d km...dar nu tot spun ei ca vor ce e mai bun pentru mine? Si tot ei ma priveaza-intr-un fel- de sansa de a invata mai mult si mai bine?
Ideea nu ca iti faci problema ca vei face sex si se vor supara ca pana la urma e normal ca sa faci sex pe la 15-16 ani dar un parinte mereu va vera mai mult de la copilul sau, de asta il cearta la orice greseala oricat de mica ar fi de exemplu eu cand fac o greseala cat de mica mama imi spune:"Si ce-ai vrea sa gresesti si sa nu te cert?"si pana la urma au dreptate si cam asa este si cu partea cealalta ei vor tot mai mult de la copilul sau, tu nu ai vrea ca copilul tau in loc sa ia 10 ia 9?
Ai zis ca cu mama ta te mai intelegi si ca nu cu ea e problema de asta ma gandeam...nu stiu eu am incercat sa te ajut.Eu iti propun sa le arati ca ii respecti si iti zic ca daca nu le spui nimic cand tipa la tine si spui ceva gen "scuze"o sa o ia mai moala ca doar au inima nu poti sa spui ca nu au suflet...
anonim_4396 întreabă: