anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma cunosc cu el de ceva timp din martie si pe la sfarsitul lunii de atunci suntem împreună dar noi ne vedem doar de doua ori pe saptamana. El zice ca din cauza muncii ca e de un an in politie(chiar așa de mult are de îndurat o fata daca vrea sa faca o familie cu un politist)...si pentru mine e puțin.
Ma gândesc sa nu aibe pe altcineva.
I-am zis sa plece el daca vrea a zis ca nu ca el e fericit langa mine dar nu poate sa fie așa zgârcit sa se gândească doar la fericirea lui știind ca eu sunt nefericită...a zis să ma gândesc daca vreau sa mai continui așa.
Ce sa fac, e motiv de despărțire ca ne vedem asa rar, eu o consider lipsa de respect si neimplicare?

Răspuns Câştigător
| andreeabobo a răspuns:

Te inteleg si da este putin de doua ori pe saptamana, ideea e sa il vezi ca se implica, oricat de putin va vedeti. Vorbesc din proprie experienta cand spun asta, si cred ca de fapt ce conteaza este sa vezi interes. Si sa incercati sa va vedeti mai des. Ok- nu in fiecare zi, poate nu in fiecare sapataman o sa va vedeti de 4-5 ori, dar macar incercati.
Daca sunteti din acelasi oras... de ce nu va vedeti mai des? Nu stiu daca te inseala sau nu, ideea este ca cheia intr-o relatie este comunicarea. Daca vrei sa il vezi mai des si sa te linistesti, de ce nu ii faci o surpriza sa il astepti cand iese de la munca sau sa te duci la el pe neastepate? Daca el nu arata, atunci arata-i tu ca se poate, si poate o sa se implice mai mult in chestia asta.
Nu este motiv de despartire, nu orice lucru minor este motiv de despartire, atata timp cat amandoi vreti sa faceti relatia sa mearga.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu il intelegi, mai bine lasa-l sa plece si cauta unul care sa te legene pe picioare zilnic si de cate ori vrei tu.

| Riri07 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu e vorba sa ma legene ca sunt independenta financiar si sufletește am investit in mine cât timp am stat singură...dar de doua ori pe saptamana mi se pare puțin si atunci sa stau doua ore adică chiar daca a trecut atâta timp de cand suntem împreună am.impresia ca sunt inca la prima întâlnire

| Savas10 a răspuns:

Daca ti-ai pus intrebarea asta deja in mintea ta, ce rost are sa ti-o confirme altii? Tu nu vezi un viitor al relatiei in ritmul in care merge, deci pune punct, nu are rost sa sufli in cenusa.

| Peridava a răspuns:

Vrei un politist pentru banii lui, ca altceva nu ne-ai spus.
Nu cred ca "are pe alta" dar am vazut ca politistii de regula au mai multe. Asa va fi toata viata ta, "accidente, crime, furturi, concerte", orice ca sa lipseasca de acasa. Si cu slanina in pod dar si cu burta plina, nu se poate.

| Riri07 a răspuns (pentru Peridava):

O doamne nu il vreau pentru banii stie ca sunt independenta dpdv financiar il vreau ca imi face bine imi place sa petrec timpul cu el eu am 27 el 25 e o relație perfectă din perspectiva lui el spune ca sunt perfecta pentru el.eu vreau sa devina ceva mai serios( sa ii cunosc prietenii, părinți lui ai mei pe mama lui am.cunoscuto întâmplător sa mergem in excursii.dar faptul ca ne vedem de doua ori imi fac filme in cap dacă are pe altcineva si daca are sa rămână cu aia de ce ma chinuie pe mine si etc etc astăzi va trebuie sa iau o decizie si singurul lucrul care ma gandesc ca eu nu vreau sa dau cu piciorul la relație dar vreau sa văd ca nici el nu vrea sa ma piardă si sa faca un compromis un sacrificiu...nu știu?

| Dalmore a răspuns:

Nu are rost sa stai intr-o relatie in care nu esti fericita.

| Riri07 a răspuns (pentru andreeabobo):

...singurul lucrul e sa ii spun ca vreau ca relatia sa meargă...dar nu pot continua asa da a el vrea sa dea cu piciorul la ceva frumos din cauza tabieturile lui inainte sa ma cunoasca însemna ca nu ma merită.nu pot sa trag numai eu de relatie.multumesc frumos nu stiu o sa mai las ziua de azi si ori il sun eu ori il las pe el sa ma.sune

| darrio2007 a răspuns (pentru Riri07):

Ai dreptate. Nu seamana a relatie. Va trebui sa aveti o discutie serioasa pentru a vedea ce va fi pe viitor.