E bine, eu am prins fb si internet la vreo 17 ani si la 18 am avut internet in casa doar cand eram mic nu aveam voie la net pentru ca stiau la ce riscuri ma expun asa ca rabda
E foarte exagerat. Acum, hai, da-ti un flesh in ureche, lasa parul lung, asculta Linkin Park si uita-te la animeuri. De asemenea, ca sa fii un rebel complet trebuie sa te si plangi de parintii tai care iti vor binele ceea ce deja faci deci te indrepti pe calea cea dreapta.
Hey!
Nu e exagerat. Partea cu mesajele este un pic dar cea cu pozele in niciun caz...
Mai bine ca se uita, asta este dovada ca le pasa de tine.
Bafta!
Uau părinții tăi sunt groaznici, prea de tot nu mai suntem in comunism fratilor
Nu mai suntem in comunism? Si daca nu mai suntem in comunism o sa spui ca ai voie sa faci ce vrei? Orice lucru are urmarile lui iar parintii lui trebuie sa aiba grija la urmarile activitatilor fiilui lor. Capito?
La ce ii trebuie lui Instagram, Facebook, WhatsApp, Twiter, etc?
La asta se rezuma democratia?
Te enerveaza asta? problema e la tine, nu la ei. Gandeste-te de ce nu te lasa si apoi te poti plange.
Ok poate ai dreptate dar facebook-ul este un site de socializare poate vrea sa vorbeasca cu colegii lui sau ai ei (in fine)
Pe bune fratilor ce rau poate sa faca sau sa spuna la 13 ani?
Really?
Cunosc copii de 13 ani care "combina" pe facebook. Nu e nicio problema daca vrea sa vorbeasca cu pritenii/amici/colegi (la asta il folosesc si eu) sau, dar daca e un copil razgaiat, care nu invata si nu doreste sa invete sau care are un anturaj prost, la varsta lui parintii lui au tot dreptul sa ii interzica anumite lucruri. Daca nu ar fi asa, probabil ca in loc de aceasta intrebare, ar intreba daca e normal sa... (daca intelegeti ce vreau sa spun. lel)
Acum serios, puneti-va cateva intrebari inainte sa deschideti gura si priviti si din alta perspectiva lucrurile. Nu e tot timpul, eu am dreptate, altcineva n-are.
Nu sunt de acord cu interzicerea site-urilor de socializare atata vreme cat sunt folosite cum trebuie eu la asta m-am referit
Buna, Andrei,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
XmimiX întreabă: