Salut,raspunsul este evident da pentru toate intrebarile tale. Daca a avut o iubita inaintea ta asta nu inseamna ca va renunta la tine cum si la ele.Cu totii intalnim oameni in viata, pe unii dintre ei chiar o sa-i iubim, dar nu toti ne raman alaturi si nu toate iubirile sunt vesnice, unele dintre ele se termina la un moment dat.Cu totii realizam mai devreme sau mai tarziu ca macar o persoana din viata noastra nu mai are ce cauta in ea si ca trebuie sa o dam afara din ea. Dragostea poate fi distrusa foarte usor, si e si normal ca barbatul tau te poate iubi mult mai mult de cat pe fosta lui iubita.Cu totii incercam sa ne apropiem de anumite persoane si sa stabilim relatii mai profunde, insa nu toate sunt vesnice. Daca va veti iubi sincer, veti fi mereu impeuna si nimeni din persoanele din jurul vostru, nici macar cele din trecutul vostru nu va vor putea inlfuenta.Totul depinde de voi. Exista foarte multi oameni care pana la casnicie, au avut pe altcineva inaintea logodnicului sau logodnicei, dar cu totii facem greseli si cu totii ne-am apropiat de unele persoane de care nu trebuia.Plus ca el pe tine nu te stia atunci atat de bine si nu realiza ca are sentimente.
Logic că te va putea iubi. Nu te îngrijora. Cu toții am mai avut cel puțin o relatie înainte de căsătorie.
Pai lumea invata din esecuri. Numai ca asta inseamna sa nu te grabesti cu casatoria. Petreceti cativa ani buni inainte cunoscandu-va.
Unde e autobuzul care pleaca de pe planeta asta? Nu mai vreau sa locuiesc pe ea )
Da, eu am incredere în el. mi-a spus tot din trecutul lui, si chiar tine la mine. Suntem de vro2- 3 ani imreuna, dar de atunci ne vedem aproape in fiecare zi și nu m-a inselat( eu îl cred).
Dar totusi, ru greu sa gasesti o persoană bună, și eu nu as vrea sa sufar, sa aleg greșit.
Tu te mai poti bucura cu adevarat de cartofii prajiti, daca ai mai mincat cartofi prajiti in trecut? Raspunde-ti la asta - inlocuieste cartofii prajiti cu pizza, tort, varza a la Cluj, sau ceva ce iti place tie sa maninci - si vei avea raspunsul la intrebarea ta.
Hai, care afla prima, cumpara bilet si la cealalta. Desi... oare mai e bun biletul ala daca trece intai prin mana ta si abia apoi prin a mea? )
Exista o lege universala. Primesti exact ceea ce dai si totul se plateste.
Ca mai exista si fraieri care cred ca iubirea este doar o reactie chimica este doar problema lor.Cred ca pe undeva exista si proaste care ii asteapta.
Asta ca o paranteza la ca a zis Ray.
Pai nu asta ai scris, dar asta am dedus empiric.
Iubirea iti aduce o fericire incomensurabil mai mare decat cocaina, si mai este si foarte sanatoasa. Casnicia e incununarea iubirii. Nu stiu de ce esti fraier daca vrei asta...
Poate pentru tine e ceva chimic, pentru mine nu e, dar asta e un detaliu doar.
Citeste pana intelegi. Daca nu, poate ai vreo 10-11 ani si ai face bine sa te gindesti la alte lucruri.
Nici toti cartofii sunt la fel, dar odata prajiti, tot cam aia iese. Cam pe acolo e si treaba cu fetele, discutind foarte simplistic.
Mitul romanesc cu prima iubire este o vrajeala. O sa te socheze sa-ti spun ca probabil de va iubi mai mult si mai adevarat pentru ca are termen de comparatie sa iti aprecieze calitatile si sa-si tempereze defectele.
Chestiile astea cu prima relatie sunt o prostie conservatoare, de ce crezi ca atat de multe casatorii se termina in divort? Sigur nu din cauza ca e dragustea asa mare si pura.
Tu nu vorbesti despre iubire. Iubirea este inconditionala. Tu vrei un partener care sa iti dea tot ce tu dai. De fapt nu esti singura care confunzi iubirea cu egoismul si necesitatea de a avea pe cineva "al tau" langa tine
anonim_4396 întreabă: