| Amely21 a întrebat:

Mă mai poate iubi un băiat cu adevărat, dacă a mai avut înaintea mea iubită, sau iubite? Și putem avea o casnicie fericită, dacă ne casatorim?
Ca e normal eu dacă iubesc, vreau sa fiu iubită și eu, la rândul meu.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| qwertpro a răspuns:

Salut,raspunsul este evident da pentru toate intrebarile tale. Daca a avut o iubita inaintea ta asta nu inseamna ca va renunta la tine cum si la ele.Cu totii intalnim oameni in viata, pe unii dintre ei chiar o sa-i iubim, dar nu toti ne raman alaturi si nu toate iubirile sunt vesnice, unele dintre ele se termina la un moment dat.Cu totii realizam mai devreme sau mai tarziu ca macar o persoana din viata noastra nu mai are ce cauta in ea si ca trebuie sa o dam afara din ea. Dragostea poate fi distrusa foarte usor, si e si normal ca barbatul tau te poate iubi mult mai mult de cat pe fosta lui iubita.Cu totii incercam sa ne apropiem de anumite persoane si sa stabilim relatii mai profunde, insa nu toate sunt vesnice. Daca va veti iubi sincer, veti fi mereu impeuna si nimeni din persoanele din jurul vostru, nici macar cele din trecutul vostru nu va vor putea inlfuenta.Totul depinde de voi. Exista foarte multi oameni care pana la casnicie, au avut pe altcineva inaintea logodnicului sau logodnicei, dar cu totii facem greseli si cu totii ne-am apropiat de unele persoane de care nu trebuia.Plus ca el pe tine nu te stia atunci atat de bine si nu realiza ca are sentimente.

68 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Freya1):

Sau poate pur si simplu acum e mai comod. Poate ca atunci voia mai multa libertate cit sa mai bifeze cate una-alta pe linga "prietena principala". No bine, va doresc sa prindeti 50 de ani impreuna in cazul asta si toate sa fie roz ca in prima zi.

| Freya1 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu e genul care sa umble din floare in foare ca nu este adeptul aventurilor.Noi am fost intai de toate prieteni pentru ca nu am stiut sigur ca vom forma o relatie la inceput si ne-am povestit tot ce era de povestit la inceput, iar eu nu sunt de ieri de azi sa ma minta ani la rand si sa nu ma prind, plus ca ii vezi comportamentul, experienta si etc.Bine la noi a fost si o situatie mai aparte, el s-a indragostit de mine inainte sa fie cu fata respectiva doar ca eu nu am stiut, si cum am disparut din peisaj el a mers mai departe dar se pare ca i-a fost sa fie cu mine cum se zice ca ne-am revazut dupa cativa ani si acum suntem bine...
Mersi, sper si eu sa ne fie in continuare bine :p

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Freya1):

Ahaaa, am inteles. Frumos. Felicitari!

| Amely21 explică (pentru flixbuster):

Nu am inteles. adica daca a mai avut iubita inainte, atunci ma va iubi cu adevarat? Si de ce sa o faca doar de mila
Inseamna ca nu mai poate iubi

| RAY a răspuns (pentru qwertpro):

Prea multe generalizari

| RAY a răspuns (pentru RoCkKiD):

Prima iubire nu se uita in basme. Dupa primele 10-15 iubiri nu prea te mai intereseaza decat prezentul.

nu exista 10-15 iubiri, poate de relati bazate pe sex

| RAY a răspuns (pentru Amely21):

Omule fiecare iubire e diferita si toate raman in memoria de lunga durata,eu nu cred ca daca ai iubit cu adv poti uita vreodata persoana respectiva,de prima iubire iti cam aminteste toata lumea, problema e ca se confunda iubirea cu sexul, atractia fizica, daca ai iubit cu av nu vei uita niciodata, mereu va ramane persoana aia in mintea ta, dar daca ai alta iubita nu inseamna ca nu o iubesti

| RAY a răspuns (pentru qwertpro):

.Cu totii incercam sa ne apropiem de anumite persoane si sa stabilim relatii mai profunde, insa nu toate sunt vesnice.

pe naiba cu toti, uni vor aventura, alti nu vor nimic, de ce faci generalizari aiurea