Daca ai luat imprumut 30000 Ron cu pensia de 277 e o realizare. Mie de abia mi-au dat 1oooo cu un salariu de vreo 4 ori mai mare.
1. daca esti pensionat de boala, beneficiezi de gratuitate la interventiile chirurgicale
2. ai dreptul sa-ti alegi atat spitalul, cat si medicul. cere de la medicul tau de familie o trimitere la un spital k lumea
3. nu stiu cum ai fost injunghiat "pe nedrept", dar faptasul ar trebui sa fie condamnat deja si sa raspunda atat penal cat si civil. acesta din urma inseamna ca poti solicita (chiar si ulteriori) despagubiri materiale si morale, mai ales daca consecintele tentativei de omucidere persista si acum!
Discuta cu un avocat si in 3-4 sedinte de judecata vei avea castig de cauza! Pana atunci amana operatia de estetica la nas.
Cred ca depresia a pus stapanire pe tine. nu trebuie sa te lasi. orice te-ar tranti la pamant trebuie sa ai taria sa te ridici. daca pentru tine e greu acum oare fara tine cum ar fi pentru familie?
ridicate si spune-ti ca totul o sa fie bine. ai incredere in dumnezeu.sanatate
Boala de foarte multe ori vine direct de la creier. creierul este cel care ne spune daca sunt sau nu suntem bolnavi. in primul rand ar trebui sa iti recapeti incredere in tine, si apoi sa devii un om optimist...cu pernata ca orice in lumea aceasta are o rezolvare, iar crucea pe care tu o ai, care din nefericire nu e deloc usoara, ti-a dat-o d-zeu cu un scop... El stie intotdeauna ce face... un sfat de la mine ar fi sa mergi la un preot... el sigur iti va da cel mai intelept sfta...si preoti au puterea sa iti redea si increderea in tine...MULTA SANATATE
anonim_4396 întreabă: