anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt ciudat. Joi seara am baut vin impreuna cu sotia si am inceput sa depanam amintiri.

La un moment dat, a inceput sa-mi spuna si despre faptul ca, in urma cu 8 ani, a iesit o data cu un tip si a facut sex cu respectivul. Eu sunt impreuna cu ea de 20 de ani. Mentionez ca am intrebat-o a doua zi ceva despre tipul respectiv si mi-a confirmat, prin ceea ce a spus, ca ceea ce spusese cu o zi in urma era adevarat. Nu erau doar niste lucruri inventate la ameteala.

Eu tin la ea. Ne intelegem bine, in general. Suntem compatibili.
Sunt foarte bulversat si confuz. Nu stiu cum sa ma port in aceasta situatie.

23 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iarta si acorda a doua sansa.

| MorcovMajestic a răspuns:

Dificil.
Sunt impotriva inselatului
Dar daca nu ai banuit nimic si au trecut atatia ani si ea clar regreta...
Nu stiu, nu mi-ar mai pasa dupa atata timp
Cum erati in perioada aia?
Poate era nefericita
Daca se intampla ieri iti ziceam sa o lasi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MorcovMajestic):

Nu s-a purtat ca si cum ar regreta. A vorbit despre chestia asta ca despre un lucru oarecare care s-a intamplat in trecut.
A spus ca motivul pentru care si-a tras-o cu el a fost ca ea era virgina cand s-a cuplat cu mine si a vrut sa vada cum este sa faca sex cu altcineva.

Bula
| Bula a răspuns:

Si aceasta intamplare confirma teoria ca, o mica aventura intareste relatia de cuplu!
Fapul ca intamplarea a fost cu 8 ani in urma, iar voi sunteti casatoriti de 20, indica valabilitatea teoriei.
Iart-o pe sotia ta si multumeste-i ca a ramas cu tine in continuare!
Eu prevad inca multi ani de casnicie durabila intre voi, speram pana la adanci batranete!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-ti mai bate capul cu toate prostiile. Nu conteaza la nimic.
Ceea ce ma surprinde este ca voi ati baut vin pe caldura asta. Nu era mai buna o bere? tongue

| Lioana a răspuns:

Tu nu ai inselat-o niciodată?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Nu. De ce intrebi?

| Gabriel010 a răspuns:

Asa, si? Doar crimele nu se prescriu in 8 ani si faptele odioase. A avea un amant nici macar nu mai e pedepsit ( si inainte cand era, era prescris de foarte mult timp). Te deranjeaza un fapt petrecut acum 8 ani? In fine, fiecare cu mentalitatea lui. Cati ani ai? Cati ani are ea?
Personal, eu o "iertam" si daca era ieri. Dar asta e alta parte a discutiei...

| Gabriel010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, corect, vara pe timpul asta frumos ei se cearta de la un nimic. Totusi, si pe mine ma surprinde intrebarea cu "berea" venind de la o fata ( dupa user, asta banuiesc).
Ei stau zi de zi impreuna, si vrea sa o paraseasca pentru un fapt de demult. E liber sa o faca, depinde mult si de relatia lor in general, eu unul nu as parasi-o nici daca ar fi ieri. Dar in fine... asta si pentru ca nu condamn atat de tare "inselatul". Oamenii mai sunt si curiosi in viata, vor sa vada si altceva.

Mi se pare un motiv bun. Chiar si daca nu era virgina, dar daca e, cu atat mai bun. Oricum, fiecare cu mentalitatea lui, eu nu consider in inselat ceva grav, romanii, in majoritatea lor, au o alta parere. Pana la urma, e un fel de "placere"...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Gabriel010):

Nu am spus nicaieri ca as vrea sa o parasesc. Am spus ca tin la ea. Doar ca momentan ma simt bulversat. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca as vrea sa ma despart.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Gabriel010):

Asa, si? O fata nu poate sa bea bere? De obicei, fetele beau alcool in cantitati mai mici decat baietii pentru ca ele se ametesc mai repede. Asta nu inseamna ca nu pot sa bea si ele. Ce ti se pare in neregula legat de chestia asta?

| Kiran a răspuns:

Ce poti sa faci. ori accepti si treci cu vederea respectivul fapt, dar stiind ca oricand poate sa se repete. sau poti sa renunti definitiv cu pretextul ca se poate repeta si tu sa nu stii. oricum ar fi. daca esti impreuna cu o persoana nu inseamna ca tu vei fi singurul om de pe planeta. nici mie nu imi place dar suntem primate pana la urma.

Nu mi se pare nimic in neregula. Unde am zis ca mi se pare ceva in neregula? Am zis ca ma surprinde ca e un obicei al baietilor ( mai ales in Romania) nu ca mi se pare in neregula. E o diferenta. Nu e un lucru rau ca bei bere. Sunt nuante diferite ale termenilor.
"De obicei, fetele beau alcool in cantitati mai mici decat baietii pentru ca ele se ametesc mai repede." - da, dar exista si unele fete care se ametesc mai greu decat unii baieti. Admiti asta?

Sper ca nu o iei in nume de rau. Pe bune, chiar nu sunt genul ala comunist care condamna fetele ca beau bere. Ba chiar mi-ar placea sa "iasa din carapace" ( desi in Romania e mai greu.)

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu ai inselat-o atunci iti inteleg bulversarea. Dar poti aprecia faptul ca a fost sincera si ti-a spus. Puteai sa nu afli niciodată daca nu-ti spunea ea.

| DrCarolKnyzewski a răspuns:

Zdreanta. Las-o

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Bula):

De unde pana unde o mica aventura întărește relația de cuplu? Ceea ce ai spus mai jos ca ei sunt încă împreună nu sta în picioare ca abia acum a aflat.
Hai ca asta e nostima pe bune... ea ii zice ca s-a culcat cu altul și el sa ii mulțumească ca încă a rămas cu el ca și cum ar fi un 0 barat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Si la ce imi foloseste faptul ca am aflat? Nu imi dau seama la ce imi foloseste sa stiu. Era mai bine daca nu stiam.

Bula
| Bula a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Trebuie sa cunosti psihologia cuplului!

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e. Pentru tine era mai bine sa nu stii. Ea a vrut sa se descarce si te-a incarcat pe tine. Va trebui sa te împaci cu informația asta si sa inveti ca dragostea are de trecut prin multe obstacole.

| Aditu94 a răspuns:

Interesant...mai invit-o la baute si cu alte ocazii si vezi ce iti mai spune... poate aflii ca acum 8 ani cand si-a traso cu alt barbat a ramas gravida si ti-a zis ca tu esti tatal..sapa mai adanc nu te opti aici..vezi sa nu fii trati de atunci pana acum in minciuna.dar sincer.tu in acesti 20 ani, ti-ai facut de cap cu vreo alta femeie s-au ai fost devotat doar ei?
imi pare rau de ce ai aflat..nu toate femeile mai au escapade.ea probabil era intr-o cumpana cu tine la acea vreme, si a zis sa incerce si altceva.o escapda sa avda cum e si cu alt barbat..sa incerce sa aiba un amant sa vada care e treaba.o fi stat cu ala o perioada de si-a satisfacut capriciile ce probabil la tine nu avea parte..sa zicem in pat..si aia a fost. dupa aventura si-a dat seama ca nu e afacere si a inteles ca e gresit..acum faza e ca o femeie/un barbat care a facut acest gest..va face mereu pe la spatele tau, in lipsa ta.

| ania a răspuns:

Daca o ierti puteti merge mai departe.