Din pacate, nimeni nu te poate ajuta daca tu insuti nu cauti pe cineva, trebuind doar sa fii realist si sa mai lasi din pretentii, ca asta ar putea fi motivul pentru care alegi pana culegi.
Sunt milioane de fete libere si singure si tu te plangi ca nu gasesti nici o fata?
Analizeaza-te si fii realist, sau intreaba-ti pietenii ce este ciudat sau anormal la tine, ca ceva exista, odata ce nu esti capabil sa "agati" nici o fata.
Unde milioane de fete libere și singure? Ca majoritatea sunt toxice, stau după fosti și au traume, ft greu găsesc una sănătoasă + ca îmi este greu sa stau sa construiesc o prietenie, apoi sa fim într-o relație, ma atașez prea repede și stric totul, imi doresc nespus de mult sa am pe cineva, sa ma simt iubit, dar totodată nu mi se poate întâmpla asta din prima :/
Ai facut o generalizare prosteasca care te descalifica, deci tu esti ala cu probleme odata ce esti total incapabil sa respecti fetele si sa le acorzi o sansa, fiindca majoriatea fetelor sunt bun, cuminti nu toxice.
Ma rog, nu ai decat sa stai singur pana la adnci batarneti cu asemenea mentalitate.
Bună,știu cum e sa te simți și sa fii singur ideea este ca trebuie sa te regăsești pe tine. Când te vei simți bine în pielea ta automat vei fi "pregătit" pentru o relație sa zic asa. Nu știu sa explic atât de bine...dar ideea e ca lucrurile o sa curgă de la sine nu trebuie sa te arunci cu capul înainte.
Nu am dat de asa fete bune, nu am norocul sa vina una la mine care sa ma accepte asa cum sunt și sa eboluam impreuna, asa cum au unii parte de asa fete
Cat de bine sa ma simt? Am ajuns la stadul în care nu mai pot, chiar îmi doresc pe cineva, singurătatea ma omoară, oricât m as perfecționare și regăsi pe mine, nu mi alunga golul asta.
Nu te astepta ca vreo fata sa vina la tine, ca asta nu se va intampla. Poate vreo proasta sau vreo disperata sa vina, dar o fata cuminte si inteligenta nu va face niciodata primul pas, sa faca ea avansuri unui baiat.
Dacă unii au avut norocul sa aibă parte de fete bune și sa ii vindece, atunci nici eu nu sunt departe, altfel nu am cum
Norocul TI_l faci tu singur, ca nu alege nimeni pentru tine, TU esti ala care alege!
Succes sa-ti pice o fata buna in poala!
Dar vezi sa nu "strici totul" cu gelozia ta.
Probabil nu cauți ce trebuie, și nu cauți în locul potrivit, planeta aceasta este uriașă, plimbă-te, fă-ți o vacanță, cunoaște lumea, fii fericit, și sunt sigur că vei găsii exact ce trebuie
Am citit comentariile celorlalte persoane de aici si raspunsurile tale. Pentru inceput: crezi ca tu esti perfect si n-ai traume? Toata lumea are, dar pare ca tu vrei o fata perfecta care sa-ti accepte tie toate bubele din cap! Fete cuminti exista, dar depinde de tine unde cauti si ce gasesti, cum te comporti si ce faci pe urma. Eu am folosit BOO - iti arata compatibilitate pe baza personalitatii. Poate te ajuta, desi pare ca ai putea sa strici totul pentru ca vrei perfectiunea intruchipata, cand tu nu esti deloc pe aproape de ea.
Singuratatea e o boala
spunea cineva ca trebuie sa iei o vacanta, plimbate, descarcate, etc....are mare dreptate
motto ul meu-daca nu ai ceva sau nu te regasesti, FA CEVA! ACTIONEAZA! Adica in sens bun
Recomandare citeste mult, asculta muzica multa, comunica mult-carte care sa o citesti-Miyamoto Musashi Eiji Yoshikawa
De ce credeti voi toti ca "implinirea" sta numai in sex?
Cauta-ti un hobby. Si poate vei gasi o fata cu acelasi hobby care se va simti atrasa de tine.
Nu mai stau sa-mi fac norocul, poate găsesc pe una care sa ma accepte asa cum sunt și sa evoluam impreuna
Asta fac, am hobby uri, nu stau degeaba, dar ma simt ft singur și hobby urile și plecările astea nu ma ajuta! Vreau doar sa am pe cineva, crezi ca dacă ma ajutau, mai apelam la părerile altora?
Atunci nu te mai plange, cand esti total incapabil sa agati o fata.
Tu nu ai experienta de viata, si asta nu este o rusine, probabil ca esti micut. Trebuie sa realizezi ca extrem de putini barbati pe lumea asta sunt iubiti. Barbatii atractivi sunt doriti, dar dorinta sexuala nu este tot una cu dragostea si afectiunea, acolo este strict vorba despre hormoni si biologie. A doua categorie de barbati sunt aia folositi. De obicei femeile isi fac relatie cu ei pentru a avansa rapid pe scara financiara si socială. Si aici nu ma refer la provideri care aduc resurse si femeile lor au grija de casa, asta este o tranzactie corecta, ci ma refer la barbatii care ofera totul si nu primesc nimic la schimb, nici macar sex.Primesc doar statutul de barbat insurat. Ca si barbat care a avut ceva iubite la viata lui, iti pot spune ca nici o femeie nu iti va umple golul din piept, doar tu poti face asta! Sa iti doresti o femeie care te iubeste este ca si cum ti-ai dori sa castigi la lotto. Eu cunosc ridicol de multe casnicii fake si distruse cu adulter de ambele tabere, unde partenerii stau doar pentru copii, rate la banca si casa. Din pacate asta este o realitate destul de trista pe care multi nu vor sa o accepte. Ca si barbat singur ma simt mult mai bine decat multi prieteni insurati de ai mei. Cat despre lipsa de afectiune feminina, este una perfect normala pe care nu o poti controla, nici eu nu o pot controla si as mintii sa spun ca nu imi lipseste, culmea ca imi lipseste mult mai mult decat sexul. Dar afectiunea asta dupa care tânjesti tu, este doar un moment si va dura in functie de hormonii fetei. Cat timp te va considera valoros ( aspect fizic si potența sexuala) vei beneficia de ea, când isi va gasi pe altul pe care il considera mai bun ca tine sau care poate chiar este mai bun ca tine, se va duce si afectiunea. Este adevarat ca exista si relatii frumoase, nu neg asta, dar genul asta de relatii sunt extrem de rare, aproape un glitch in sistem. Cat despre boo ăla iti garantez ca nu este vorba despre perosnalitate ci si acolo its all about looks. Am avut si eu o luna si am avut doar 2 matchuri. Cu o single mum cu 2 copii care mi-a dat ghost dupa 5 zile si cu una din iran in general pe siteurile de dating gasesti 2 tipuri de femei
1 tipe care cauta atentie si validare de la armatele de simpi
2 tipe care cauta exclusiv barbati atractivi, gen top 15-20%. Nu cauta nici o femeie dragoste acolo, ci cauta doar barbati frumosi si atentie gratuita. Ce trebuie sa faci?! Pai in primul rand sa abordezi fete doar in irl, sa ai tupeu dar nu din ala jegos si sa nu ai asteptari de la ele ci doar sa te imprietenesti cu ele pentru ca treptat femeia o sa te vada daca esti baiat ok sau amuzant etc. Abordarea tip țăran : hei papusa, vrei sa iesim la un suc?! Functuoneaza exclusiv pentru barbatii atractivi, ca aia trebuie doar sa existe si femeile vor saliva dup ei. Din pacate asta este un adevar trist pe care multi si multe refuza sa il recunoasca. Iesi din casa si baga-te la tot felul de activitati, ciclism, dansuri, voluntariat. Asa cum ti-au zis si fetele de pe aici, incearca sa reduci din pretentii si nu alerga doar dupa dollface sau tipe cu fundul bombat sau sânii mari. Eu am stat si cu grasute si cu slabanoage si pitice si tipe care erau cu un cap mai inalte ca mine. Si in plus orice femeie este frumoasa daca este ingrijita, educata si feminina. Hai, șo pe ele
O sa iau în considerare tot ce ai zis. În legătură cu bărbații care sunt iubiți, da, asta e rar, cei norocosi au parte și multe îmi zic ca exista femei care te iubesc asa cum esti, nu pentru ce oferi și statut, dar nu e asa. O femei te va iubi doar când ii oferi siguranță, bani și cand te comporți frumos cu ea, dar asa pentru felul cum esti tu, niciodată
Incapabil? Sau ca sa te placa una, trebuie sa fii perfect, sa ai statut etc. Ca asa nu te place niciuna cum esti ca persoana. Eu dacă sunt un tip calm și nu mereu pe vibe, trebuie sa port o masca ca să agat pe una, ca asa le agăți, trebuie sa fii prea dragut, prea sa ai nu stiu ce energie la inceput, ca gesturile și caracterul tau nu conteaza pentru ele, nu pot sa fiu eu însumi cu una ca nu o atrag, pff.
" dar asa pentru felul cum esti tu, niciodata"! Ti-ai dat cel mai bun raspuns! Its all abaut looks and money prietene! Nu zic sa fii negativist, exista si relatii frumoase si femei care isi iubesc sincer partenerii, dar femeile si realtiile de genul, sunt extrem de rare. Atat de rare ca pot fii comparate cu castigul la lotto.
"pentru felul cum esti tu, niciodată"
Eu cred ca ai niste asteptari nerealiste.
Tu vrei:
1. Sa vina gagicile la tine. Ca mustele la miere
2. Sa te iubesca direct si neinteresat "pentru felul cum esti tu"
Nu ar trebui sa te cunoasca mai intai?
Nu ar trebui sa fii amabil si dragut cu ele, ca sa vrea sa te cunoasca?
O relatie se construieste in timp, cu schimburi de amabilitati de ambele parti.
Am asa o banuiala ca esti total lipsit de empatie daca nu te-ai gandit la aspectele astea pana acum.
99,9% din femeile pe care le cunosc NU isi iubesc sotul. Inclusiv maicamea mi-a recunoscut ca nu l-a iubit pe taicameu cand s-au luat. L-a luat pe taicameu pentru ca tatal lui era pe vremea aceea unul dintre putinii bogati regionali si cu functie (anii 1990) si s-a gandit ca va ajunge bogata.
Asa sunt majoritatea femeilor: TOATE femeile se gandesc unainte de a se casatori cu unul la valoarea lui (financiara si in societate).
Am fost empatic și dragut cu ele, m-am comportat frumos și atent cu ele, doar ca m au placut doar pentru felul cum ma comport, nu cum sunt eu ca persoana. Acum în prezent nu mai am energia necesara sa am un vibe anume, sa fiu happy mereu sau săritor, sunt linistit și calm, si nu vreau sa port o masca, sa ma prefac altfel doar ca să ma placa una
anonim_4396 întreabă: