| RayKzor51 a întrebat:

Ma simt singur si trist, simt nevoia de afectiune si sa am pe cineva alaturi, dar nu gasesc pe nimeni compatibil si cu care pot forma o relatie serioasa. Toate persoanele pe care le cunosc, sunt intr-o relatie si au pe cineva alaturi, se simt mereu fericiti si impliniti, iar eu inca incerc sa nu ma intristez mai tare. Nu m-a ajutat mai nimic sa ies din starea asta, nici sportul, nici biserica, nici alti prieteni, tot ma simt singur. Cei care ati fost in situatia mea ce ati facut? cum ati reusit sa treceti peste? Cum as putea sa scap de golul din interior si durerea? cum pot fi mai linistit si impacat?

38 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RayKzor51):

Nu spune nimeni sa te prefaci. Nu spune nimeni ca trebuie sa pretinzi a fi fericit.
Fii tu insuti si fii cea mai buna versiune a ta.

Si ce-ai facut cu fetele care te-au placut?
Le-ai lasat balta, din moment ce ai ramas tot singur.

| RayKzor51 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Alea m au placut cum m-am comportat cu ele. Nu, nu le am lasat, ci elehappy. Dacă as fi eu însumi și as fi o versiune mai buna a mea, as avea șanse mici sa ma placa una cum sunt eu, poate dacă as găsi femei cum sunt eu, dar majoritatea ma vor place doar pentru statut sau cum ma comport, dar nu persoana mea

Tu nu te placi pe tine. Asta e adevarata problema.
Ai de sapat, afla de ce. Mergi la un psiholog sa te ajute.

Si ce inseamna sa te placi pe tine? Sa te accepți asa cum esti? Sa te îngrijești, sa te respecți sa investești în tine?

Problema e cum te simti in interior. Tu simti ca nimeni nu te poate place asa cum esti.

Înțeleg, chiar vreau sa merg la un psiholog și sa scap de golul asta, încă ma vindec, sunt conștient de problema pe care o am:/ oricum, sunt recunoscător pentru sfaturile tuturor din comentarii

| liliana77any a răspuns:

Sunt sigura ca vei gasi o persoana draguta, conteaza sa numai fi asa melodramatic.
Fi tu insuti, aranjeaza-te mai bine si iesi pe afara sa cunosti fete.
Chiar daca sunt mai dragute sau mai urate, oricine merita o sansa.
Pe langa o iubita buna, trebuie sa ai si o prietena de incredere.
Mult succes!

| Ioana06i a răspuns:

Încearcă să-l cauți pe Dumnezeu, chiar dacă pare dificil pentru tine ceea ce spun, dar crede-mă că dacă-L cauți din toată inima, merită. El este singurul ce îți poate lua suferința și tristețea.

Și uite că noi de fapt ne simțim așa din cauză că uităm să-l punem pe Dumnezeu pe primul loc, care e mai presus de orice. Fă-ți o relație cu Dumnezeu și apoi cu un om, căci tu de fapt de afecțiunea din partea Lui ai nevoie, crede-mă. Sunt pe pielea ta.