La ce ora ai sunat-o "pe seara"?
Daca ai sunat dupa ora 20, nu se face.
Sunt 2 motive pentru care o colega nu te place:
-e invidioasa pe tine pentru ca esti mai frumoasa, mai desteapta etc
-te considera obraznica, nesimtita etc
Eu cred ca e al doilea motiv dupa cate zici tu dar de obicei daca e al doilea motiv odata si odata ii trece supararea. Nu stiu ce sa zic, incearca si tu sa te apropii de ea si sa ii vorbesti frumos. Fa un gest pentru ea sau fa-i un cadou de ziua ei sau vreo ocazie din asta pentru ca oamenii atunci cand primesc un cadou se simt datori, asta e in subconstientul lor.
Se poate sa fie si primul motiv si daca e asta, e cam nasol ca nu o sa o duci la capat niciodata cu ea
Păi din păcate, cam așa. Pe la 8 jum/9 am sunat-o, nu a răspuns, apoi pe la 11 noaptea i-am dat mesaj pe wapp, căci văzusem că-mi dăduse un mesaj și pe wapp.
Păi nu există absolut nicio relație de genul între noi. Ea fiind șefa și fiind peste tot mai sus decât mine. E chiar frumoasă, eu nu mă consider frumoasă, deși nici urâtă și ea e șefa mea, directoarea școlii și nu cred că a nu răspunde la telefon imediat?-ar face nesimțită cu ceva. Eu fiind o persoană singură, nu vorbesc cu nimeni la telefon, deci pentru mine a fost chiar destul de greu să răspund la telefon. Mai ales că eu anul trecut nelucrând, nu am prea vorbit mai deloc la telefon, deci pentru mine să reintru în colectivitate și să comunic, e ceva destul de dificil. Dacă ea nu înțelege asta, atunci problema e a ei, nu a mea. Și plus că faptul că nu i-am răspuns o dată, de două ori nu cred că ar fi motiv suficient încât să nu mă placă, încât mie să nu-mi zâmbească și altora să le zâmbească. Dar în fine, sincer, chiar nici nu-mi mai pasă dacă mă place sau nu. Să facă ce-o vrea. Eu oricum nu cred în amiciție la locul de muncă. Voi sta oricum decât anul ăsta și anul viitor, apoi mă voi detașa și voi pleca. Deviza mea de a nu ajunge la psihiatrie și a avea totuși și loc de muncă, să vii, să-ți faci treaba și când lumea nu te mai suportă să-ți iei tălpășița de la capăt și tot așa.
Poate doar ai impresia ca nu te place, poate ea crede ca tu nu o placi.
Nu cred ca e chiar asa absurda sa se supere ca nu raspunzi la telefon