| Zozolika a întrebat:

Mai demult am avut un pisoias alb cu negru, dar mama l-a alungat crying de atunci am auzit de la toata lumea ca l-au vazut la o ghena de langa blocun nostru mort m-am dus acolo sa ma conving si... m-am convins. Imi este foarte dor de el si mai bine nu ma convingeam pentru ca mereu plang dupa el si nu stiu ce sa fac mi-ar trebui alt pisoi pentru ca mama mea acum s-a mutat oarecum si pot avea un pisoi?

Răspuns Câştigător
| Angelic13 a răspuns:

sad Imi pare rau pentru pisoi, nu e corect si animalele au drepturi ai ar trebui respectate.
Nu stiu ce sa iti zic... o sa treaca. happy Daca o sa ai o pisicuta noua sa speram ca o sa fie mai binewinking.

P.S: Nu mai fii trista, o sa fie bine. happy

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Ia-ti un pisoi Asa vei uita

| lolly a răspuns:

Cred ca dahappyii spui mamei tale daca afla ca pisoiasul te-a afectat foarte multsad si mama ta nu trebuia sa-l alunge pana la moarte! trebuia sa dai vina si tu pe ea, e vina ei pana la urma era doar un pui mic cum putea el sa se descurce singur.Ia-ti unul asemanator care sa semene poate iti va alunga tristetea si poti sa spui ca s-a reincarnatbig grin fundita?

| YukiChan a răspuns:

Pai sa stii ca asta ar ajuta mult...desigur iti poti spune: nu il voi uita niciodata pe(cum l-a chemat pe pisoiul ala) si intr-adevar no vei face, dar daca iti vei lua unul nou o vreme ti se va parea ca seamana cu cel vechi, dar dupa ce o sa-i vezi nazbatiile, o sai auzi torsul si ii vei simti blanita moale o sa vezi ca te va ajuta mult...si mie mi-a murit pisica sfasiata de caini si am suferit mult dar acum am alta si nu regret. oricum vechea mea pisica isi va avea locul in inima mea, insa viata merge mai departewinking multa bafta :X

| proasta14 a răspuns:

Parerea mea : daca vrei un alt pisoy trebuie sa il gasesty sau sa iil ei de mik si sa ay grija de el sa nu il may gasesty mort si sa suferi.

| Zamb3tFals a răspuns:

Buna Zozolika, stiu cum e sa pierzi un animal foarte drag. Mi s`a intamplat si mie. Si este foarte greu. Imi pare foarte rau pentru tine. Sa`ti iei un alt pisoi ar fi o idee buna, dar sa nu crezi ca`l va putea inlocui pe cel pierdut. pote iti va alina durerea dar de uitat nu-l vei uita niciodata tongue daca chiar l`ai iubit asa cum spui u, singurul lucru e sa-ti aduci aminte de clipele frumoase alaturi de el si sa incerci sa-i oferi si celui nou ceea ce` i`ai oferit primului {afectiune]. Eu iti doresc mult succes si sper ca te-am ajutat love struck