| Rockass987 a întrebat:

Mai umilit ca acum nu m-am simţit niciodată..am aproape 18 ani,o inimă " de piatră",adică nu plâng aproape deloc,dar de când m-am despărţit de prietena mea, plâng aproape de fiecare dată când primesc mesaje de la ea. E normal? straight face

Răspuns Câştigător
| GeorgianaSoare23 a răspuns:

Este normal sa plangi pentru alte chestii (cand iti moare cineva apropiat, cand ti se rupe mana, etc). Nu e normal sa mai plangi dupa una care nu are altceva de facut decat sa iti alimenteze suferinta de dupa despartire. Te tine pe loc si te duce cu zaharelul numai sa nu incepi o alta relatie cu alta tipa mai buna decat ea. In schimb, ea isi vede de treaba bine mersi si cine stie cu cati si-o trage. Asemenea oameni nu merita atentia ta pentru ca te tin pe loc! De cand nu ai mai iesit cu o fata la un suc? De cand nu ai mai mers la sala? De cand nu ai iesit cu baietii de la bloc sa glumiti si sa beti o bere relax? Vezi?! Ar fi cazul ca lucrurile sa revina la normal..sa te ocupi de TINE, nu de bullshiturile pe care ti le scrie in sms! Cred ca atatea minciuni si prostii iti baga in cap...asta pentru ca iti cunoaste punctele slabe, stie ca esti sensibil.
Fii barbat si spune-i sa nu te mai caute nici pe tel, nici pe retelele de socializare. Iti garantez ca dupa o sa te simti mult mai bine. Si nu o sa mai plangi.
Numa bine.

13 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Da, dar daca ea n-o sa vrea sa va impacati, asta in cazul in care ea s-a despartit de tine, tu vei mai plange o perioada dar dupa ce iti va trece o sa devii si mai rece si mai indiferent decat te simti tu acum.

| Rockass987 explică (pentru Anna121):

Partea proastă e că eu nu plângeam deloc până acum, iar acum plâng aproape zilnic.

| Anna121 a răspuns (pentru Rockass987):

Stiu si te inteleg, dar ai sa depasesti aceasta perioada, probabil in cateva luni sau un an. Iti recomand sa faci ceva care te face fericit, sa ai in permanenta o ocupatie ca sa uiti de tristete.

| AnarchyUK a răspuns:

Sigur că este normal, mai ales dacă ați avut o relație de lungă durată.
Dacă te îngrijorează faptul că ai devenit prea sensibil, și nu suporți să plângi, încearcă să te motivezi. Să rămâi optimist. Nu o să-ți spun că mai sunt fete, sau că totul o să fie bine și peste câteva zile vei fi ca nou. Se prea poate să fii trist datorită acestei despărțiri mult timp de acum înainte. Însă ia-o ca pe o lecție, sau ca o poveste frumoasă.
Sau, poate, dacă dorești și crezi că se merită, ai putea să încerci să o recucerești.
În final, nu e niciun leac pentru aceste momente. Cu timpul, sentimentele nu vor mai fi atât de intense.
În orice caz, să știi că o inimă „mai puțin" (ca să zic așa) de piatră, adică mai blândă sau cum dorești tu, nu strică niciodată.
Sper să fie bine, mult succes!

| wEeEk1d a răspuns:

E normal sa iti trimita mesaj daca s-a despartit de tine? Partea asta chiar nu am inteles-o, ori e alba ori e neagra. Daca tot o sa primesti mesaje de la ea, cum vei trece peste si iti vei gasi o alta fata? Cel mai bine vorbiti, decideti daca mai e loc de impacare daca nu fiecare pe drumu lui. Bafta

| Epigonul a răspuns:

Ai o problema medicala inseamna, probabil esti alergic la mesajele ei, am auzit ca dupa asemenea evenimente, corpul secreta niste alergii. Sau poate ai brightness dat prea tare la Apple-ul tau. Noroc!

| Rockass987 explică (pentru Epigonul):

Să nu mai faci asemenea "glume". Sunt periculoase, măi!straight face Să nu te joci tu cu ele, nu-s pentru tine.

| Rockass987 explică (pentru wEeEk1d):

După ce ne-am despărţit, a vrut să mai continuăm să vorbim prin mesaje.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Este oarecum normal.Acesta este semnul ca ea a insemnat ceva pentru tine si ca nu esti "mort din punct de vedere sentimental".
Este bine sa plangi, sa vezi ca ai totusi un suflet si ca ai tinut mult la cineva...
Asa te descarci cu toate ca atunci cand o sa treci peste o sa devii cu atat mai rece fata de cei din jur. O sa te intorci la a avea o "inima de piatra".
Repet, este bine sa plangi ca sa te descarci... poti sa vezi ca esti viu si ca ai totusi un suflet.
Este complet normal sa te comporti asa daca ai tinut la acea persoana.O sa treaca odata cu trecerea timpului.
Bafta!

-Blytz-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, face bine sa plangi, se spune ca "lacrimile curata sufletul de iubire". Descarca-te cand simti nevoia si dupa te vei simti mai bine, mai eliberat. Cel mai important pentru a trece peste este sa intrerupi legatura cu ea, faptul ca vorbesti cu ea dar stii ca faci asta doar in calitate de prieten doare si mai tare. Trebuie sa rupi orice legatura cu ea desi o sa simti ca se va rupe si ceva din tine, dar. va fi bine, o vei uita mai repede. Trebuie sa fi decis sa o iei de la capat si sa mergi inainte. Cauta-ti pe altcineva, iesi cu prietenii. Vei vedea cum o sa plangi tot mai rar pana nu vei mai plange deloc.

| alinstefan2015 a răspuns:

Nu te ingrijora pentru ca este o reactie normala a creierului, secretia de endorfine a scazut si ai starea aceea ciudata. Nu inseamna ca daca plangi nu esti barbat! Doar barbatii adevarati au plans in viata! Daca vrei cateva sfaturi sa depasesti mai usor momentul, poti sa imi lasi un mesaj privat.

| Rockass987 explică (pentru alinstefan2015):

Ţi-am trimis un mesaj.

| Rockass987 explică (pentru GeorgianaSoare23):

...să ştii că ai dreptate. Am şi uitat de mine...