Te-as sfatui sa renunti la a mai '' h-ui '' fiecare cuvant.
Poate ca fata era constipata si de asta iti zambea sau e timida.
Dar cel mai probabil e timida, ar fi trebuit sa-ti faci tu curaj si sa-i ceri numarul, in fine si prietenul tau e cam bagacios, stiu, si eu am prieteni ca el.
Data viitoare cand te mai intanlesti cu ea, intreab-o tu.
Multa bafta!
Nu cred ca va mai exista sanse d-astea , adica gen sa mai dau de respectiva fata pentru ca a fost prima oara cand am vazut-o., mda cred ca ai dreptate, voi fii atent data viitoare la urm fata, mersi. bafta
Amice, ai pierdut o fata... dar sunt destui pesti in lac Mai incearca sa o mai faci o data, si daca te saluta, o saluti si tu (Doar cu buna sau cu hey), si dupa ce va mai zambiti putin (Dar nu lungi prea mult, poate cobora la urmatoarea statie oricand Ai grija Incearca sa nu fi timid, si sa o faci sa rada, si in caz ca esti tu asa mai timid si nu poti, fa glume de exemplu daca te intreaba daca poate sa stea langa tine tu ii spui: "Sigur, doar de-asta am tinut locul liber" Si daca nu mai sunt locuri libere, ii poti spune ca poate sa stea ea jos, si chiar insisti sa stea ea jos, dar nu prea mult Va crede ca esti noob Si daca coborati la aceeasi statie ii spui "Doamne primele" si o lasi sa treaca prima Zambindu-i ) Deci dupa ce va zambiti putin, o intrebi daca faceti un targ: tu ii dai numarul tau, iar ea pe al ei Dar nu incepe cu vorbe dulci gen "frumoaso" O sa creada ca esti obsedat .
Si cam asta e primul pas apoi o suni pe la 7 seara, o intrebi exact asa, cu aceleasi cuvinte : "Heyy buna. Ce mai faci?" o lasi sa iti zica, apoi cand termina ii zici: "Auzi, ai vrea sa ne intalnim undeva, poate la un suc cu parintii?" Ca sa nu creada ca esti un violator hot Sa nu creada ca vrei sa vina singura Si mno, daca nu accepta, asta-i viata, mai sunt destule Dar daca da, la suc faci magia Si o intrebi daca ar vrea sa vorbiti mai des, sa va cunoasteti mai bine, si ai grija ca parintii tai sa se inteleaga cu ai ei. Cam atat de zis Dupa aia, peste vreo 3-4 saptamani, va intalniti undeva, si va uitati unul in ochii celuilalt si te aproprii usor cu buzele. si apoi **kiss kiss** iti dai tu seama Dar nu incepe cu sexu Abtine-te (In caz ca esti mai pervers ) Apoi se creeaza magia si toata lumea ramane fericita Probabil ca ai dat deja funda cuiva Caci am scris cam mult O_O dar nu imi pasa de funda sper sa iti fi fost de folos doar Multa bafta!
Pai daca nu te cunoaste pen ce sa-ti dea numarul? poate esti vreun psihopat. fetele nu dau asa mai, trebuie sa te tii dupa ele, sa te milogesti, sa le spui chestii frumoase (nu asa un te cunosc de undeva arogant), sa le faci cadouri, sa le faci sa rada, sa le induiosezi... Ohhhh, cand ma gandesc cat o sa-ti ia pana sa pui si tu mana pe una (si la propriu si la figurat).
Bafta cu asta! Scapa de timiditate sau foloseste-o in avantajul tau!
E o boala lunga, o sa ramai necasatorit daca nu vei fi mai impulsiv un pic dar sa nu depaseasca bunul simt ( tupeu mai mare = nesimtire )
Mi se pare super normal adica nici mie daca imi cere unu in autobuz numarul de telefon nu il dau ca nu vrea sa-mi umplu agenda cu oameni pe care nu ii cunosc.
In plus nici macar nu i l-ai cerut tu, cum ai vrea sa iti dea numarul cand tu nu il ceri?
Despre faza cu ne cunoastem? e cea mai tampita replica care o poti da si pe deasupra arata si aroganta gen ne cunoastem sa te bagi tu cu mine in vorba? cand ea nici nu a vorbit cu tine, cum sa o intrebi daca va cunoasteti cand tu stii foarte bine ca nu o cunosti si stii foarte bine ca ea nu are cum sa zica ca da daca tu nu o cunosti.
Iti sugerez sa nu iti mai faci planuri despre cati copii o sa ai si cand o sa faci nunta cu o persoana pe care o vezi in autobuz si care nici nu s-a obosit sa deschida gura.
anonim_4396 întreabă: