| Andreea5566 a întrebat:

M-am răzgândit si nu am mai stat 2 zile la părinții mei, m-am întors la sotul meu. Când am intrat pe uşa l-am gasit plângând, când m-a vazut ma îmbrăţişat şi a zis ca îşi cere scuze ca ne-am certat.Motivul certei a fost ca el e ocupat cu munca şi nu îmi prea da atenţie din cauza muncii o zi am stat la parintii mei după cearta cu el. El a plans, nici nu a mancat. Credeţi ca reacţia lui e normala? Credeţi ca a fost vina mea ca am plecat şi nu am stat să rezolvam nenţelegerea?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
26 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ți-am mai raspuns ca este o decizie foarte proasta aceasta separare.
Ar fi bine ca aceste probleme sa le rezolvati in familie, fără a mai intreba aici.
Multi utilizatori nu au trecut prin asa ceva si pot da raspunsuri aiurea.
Si imi este teamă că vei lua de bun un asemenea raspuns.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cata telenovela...

| gabicoo a răspuns:

Ai fost vreodată să vorbești cu un psiholog? Dacă nu - ar fi cazul.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Din ciclul ''la cersit de atentie''. Tu chiar crezi ce zice?

| ioana748 a răspuns:

Cand am zis eu ca ti ametesti si parintii si pe omul asta de munceste, cineva a zis ca nu stiu ce.
Ia ti si tu un job sa nu te mai plictisesti, da i tu atentie lui si ti va da si el tie.
Ce facea? Plangea?
Pai sigur nu vei aprecia sensibilitatea lui si l vei provoca din nou.
Incearca sa intelegi ca nu este nimeni la cheremul tau si oricat de printesa esti daca mai faci din astea, s-ar putea sa ti spuna sa ramai unde ai plecat sau sa se duca el spre o femeie echilibrata emotional.
Toate cele bune si impacarea linistita,
Era de asteptat.

| TimberWolf a răspuns:

Eu am dat o besina.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu mai contează a cui a fost vina, important e ca și-a cerut scuze și v-ați împăcat si chiar va iubiți. Faptul ca nu îți da atenție din cauza muncii nu e motiv de cearta, omul trebuie sa muncească sa îți poată oferi ție o viață frumoasă fără lipsuri. Preferi sa stea acasă toată ziua sa stați fără bani dar să îți dea atenție?

| 1onurSimion a răspuns:

Misa făcut geaca de piele

| 1onurSimion a răspuns:

Lăsați o să bea laughing

| 1onurSimion a răspuns:

Bravo ție mă bucur Cu Adevărat pentru tine

Lăsați o să bea că are Nerviiiii

https://youtu.be/b5QcAE02NP0?si=eYzDxX0K-OlPAMvh

| 1onurSimion a răspuns:

Ba lele ăsta face ce face mă bagă în boală uneori https://youtu.be/eywAKJxdzQs?si=0cQtxM3yN9dNGxg-ce muzică a scos nebunu nici nu știam până acum de ia rolling on the floor))rolling on the floor))) ma terminat piesa asta rolling on the floor))rolling on the floor))

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 1onurSimion):

rolling on the floor rolling on the floor Iti plac manelele Onur? Ai injurat pe belgieni sambata asa putin? tongue

| 1onurSimion a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Sunt țigan boss normal este sângele meu din tot deauna dar eu sunt cu Dumnezeu și de îmi place manele florin salam Guță Laura Vass copilul de aur Denisa numărul 1 pentru mine Florin pește

Dani mocanul nul suport ăla este proxenet nu manelist.

Nu frate nu i-am înjurat.

Mocanu umbla numa cu Van Damme laughing) O luat si cafei de la proxenetii o data rolling on the floor Denisa poate?

Ăla nu-i sănătos frate deloc el știe ce face. vandana Cerasela să moară bibi rolling on the floor))))rolling on the floor)))))

E un video in care se antreneaza Van Damme pe melodia lui Fata Morgana laughing

Nul urmăresc deloc să mor eu dacă am o treabă cu el sau o legătură da știu că are schele mai YouTube face ce face și îmi dă vidio cu el manele

Știu că a fost vandam în România cu ai noștri își arăta ante brațul laughing) în video

Https://youtu.be/Xa8h6OmOcPY?si=Oc3gVR4x_t6j84x7

Hop Germania hop Germania ȚUPA ȚUPA rolling on the floor))rolling on the floor)))rolling on the floor))rolling on the floor)))

De asta îmi place de ei mă face să râd mult al și deodată te trezești în ridm hop Germania hop Germania rattastarata ratatyaozzzzz

laughing laughing tu esti cu sistemele turbo numa?

Perscusiunile sololaughing))

| Theo94 a răspuns:

Esti tipa care l-a inselat pe tipul care a pus intrebarea asta? :)))

https://www.tpu.ro/......-prima-ei/

| Andreea5566 explică (pentru Theo94):

Nu eu cu sotul meu ne-am certat din cauza ca nu imi dadea atenţie şi noi sunrem deja căsatoriţi de 7 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu de ce nu muncești și te comporți ca un copil?

| 1onurSimion a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate dacă o iubește bărbatul ei așa cum Este ia ce ne băgăm noi mă frate?