Decizia proasta ai luat-o tu, plecand de acasa la maica-ta, in loc sa lasi orgoliul si sa te impaci cu el.
Crezi ca asta este o casnicie fericita, sa pleci de acasa cand te superi? Ce se va intampla cand veti avea copilasi?
Nu stiu cati anisori ai, dar comportamnetul tau este de om imatur si nu mi se pare normal cum ai procedat, sa pleci de acasa.
In dragostea adevarata NU se iau pauze niciodata, iar micile neintelegeri se rezolva INTOTDEUNA cu partnerul, comunicand si cerandu-ti iertare, ca nu moare nimeni daca lasi orgaoliu si mandria sa-i ceri iertare omului pe care-l iubesti.
Nu mai contează a cui a fost vina, important e ca și-a cerut scuze și v-ați împăcat si chiar va iubiți. Faptul ca nu îți da atenție din cauza muncii nu e motiv de cearta, omul trebuie sa muncească sa îți poată oferi ție o viață frumoasă fără lipsuri. Preferi sa stea acasă toată ziua sa stați fără bani dar să îți dea atenție?
Din ciclul ''la cersit de atentie''. Tu chiar crezi ce zice?
Frate dacă o iubește bărbatul ei așa cum Este ia ce ne băgăm noi mă frate?
Bravo ție mă bucur Cu Adevărat pentru tine
Lăsați o să bea că are Nerviiiii
https://youtu.be/b5QcAE02NP0?si=eYzDxX0K-OlPAMvh
Cand am zis eu ca ti ametesti si parintii si pe omul asta de munceste, cineva a zis ca nu stiu ce.
Ia ti si tu un job sa nu te mai plictisesti, da i tu atentie lui si ti va da si el tie.
Ce facea? Plangea?
Pai sigur nu vei aprecia sensibilitatea lui si l vei provoca din nou.
Incearca sa intelegi ca nu este nimeni la cheremul tau si oricat de printesa esti daca mai faci din astea, s-ar putea sa ti spuna sa ramai unde ai plecat sau sa se duca el spre o femeie echilibrata emotional.
Toate cele bune si impacarea linistita,
Era de asteptat.
Ba lele ăsta face ce face mă bagă în boală uneori https://youtu.be/eywAKJxdzQs?si=0cQtxM3yN9dNGxg-ce muzică a scos nebunu nici nu știam până acum de ia ))
))) ma terminat piesa asta
))
))
Ți-am mai raspuns ca este o decizie foarte proasta aceasta separare.
Ar fi bine ca aceste probleme sa le rezolvati in familie, fără a mai intreba aici.
Multi utilizatori nu au trecut prin asa ceva si pot da raspunsuri aiurea.
Si imi este teamă că vei lua de bun un asemenea raspuns.
Iti plac manelele Onur? Ai injurat pe belgieni sambata asa putin?
Sunt țigan boss normal este sângele meu din tot deauna dar eu sunt cu Dumnezeu și de îmi place manele florin salam Guță Laura Vass copilul de aur Denisa numărul 1 pentru mine Florin pește
Dani mocanul nul suport ăla este proxenet nu manelist.
Mocanu umbla numa cu Van Damme ) O luat si cafei de la proxenetii o data
Denisa poate?
Ăla nu-i sănătos frate deloc el știe ce face. vandana Cerasela să moară bibi ))))
)))))
E un video in care se antreneaza Van Damme pe melodia lui Fata Morgana
Nul urmăresc deloc să mor eu dacă am o treabă cu el sau o legătură da știu că are schele mai YouTube face ce face și îmi dă vidio cu el manele
Știu că a fost vandam în România cu ai noștri își arăta ante brațul ) în video
Esti tipa care l-a inselat pe tipul care a pus intrebarea asta? :)))
https://www.tpu.ro/......-prima-ei/
Https://youtu.be/Xa8h6OmOcPY?si=Oc3gVR4x_t6j84x7
Hop Germania hop Germania ȚUPA ȚUPA ))
)))
))
)))
De asta îmi place de ei mă face să râd mult al și deodată te trezești în ridm hop Germania hop Germania rattastarata ratatyaozzzzz
Nu eu cu sotul meu ne-am certat din cauza ca nu imi dadea atenţie şi noi sunrem deja căsatoriţi de 7 ani
anonim_4396 întreabă: