| DariusMan a întrebat:

Mama a promis că nu mai fumează dar după ce a promis, fumează și mai mult ca inainte. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa discuti cu mama ta si sa ii explici ca isi cumpara boala cu bani +ca este o gaura imensa in buget!
Daca nu intelege, zii sa iti dea si tie echivalentul in bani costul pachetului de tigari!
Poate asa o faci sa reactioneze.
O zi buna happy

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nimic.Nu e problema ta.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Poartă o discuţie cu ea. Poate are nişte probleme care nu le spune şi se descarcă fumând. Eu m-am lăsat de fumat dar am început alt viciulaughing cel cu mestecarea sau ronţăirea unui pailaughing dar e mai bine decât să fumez.

| WonderCC a răspuns:

Salut, imi pare rau dr nu ai ce face, cu cat ii spui mai des sa nu fumeze cu atat fumeaza ai mult, daca s.a apucat de putin timp mai ai o sansa dar daca fumeaza de mult timp incerci degeaba si parintii mei fumeaza ...acum fumez si eu am 2 ani, daca mama ta este dependenta nu ai ce face, imi pare rau

| T0T a răspuns:

E treaba ei. Oricum se vede că e cam iresponsabilă și mai e și mamă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoate-i tutunul din tigari si baga-i gamalii de chibrit.

| Fatamuntilor a răspuns:

E GREU sa lupti cu dependentele!
Cauta pe net efectele nocive ale fumatului, printezale, scoate-le la imprimanta si lipeste-le pe frigider de pilda.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Corect,Dario!

| DariusMan explică (pentru darrio2007):

Termibă nu măriți să fii la intrebarea mea

| DariusMan explică (pentru T0T):

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| darrio2007 a răspuns (pentru DariusMan):

Nu marit? Mai incearca sa te pui la punct cu scrisul. Unele persoane fumeaza din cauza greutatilor, a stresului.La cum vorbesti pe aici cred ca si tu contribui la acest stres.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu mărit, nu micsorat.Stresul e in marime naturala.

| RAY a răspuns:

Normal ca acuma creierul recupereaza ce a pierdut, asta vine prin ambitie, vointa, a scapa de acel drog e greu, pentru ca aduce recpense mari pentru creier aduce placere, posibil e o persoana cu probleme multe, trista, nervoasa si asa uita de probleme

| RAY a răspuns (pentru caramela):

Conversatile nu schimba omul, a schimba pe cineva e un dublu esesc, in primul rand poate va accepta asta ca apoi sa fie frustrat si sa prinda ura fata de tine si desigur iar se va apuca din nou, daca fumatul face parte din personalitatea ei doar ea poate nu sa se schimba si sa scimbe acest viciu cu altul sau cu altceva, ca noi fara vici nu putem exista, de asta cei care se lasa de fumat baga dulciuri care recompenseaza un viciu lipsa, creierul schimba vicile

caramela
| caramela a răspuns (pentru RAY):

Este adevarat ceea ce zici tu, dar cand esti parinte, trebuie sa te abtii de la anumite vicii! mai ales tutunul si alcoolul.
Sotul meu a fumat de la 18 ani, astazi, a lasat acet viciu datorita copiilor ( in special fata) care a cautat sa il faca sa inteleaga cate efecte negative are acest viciu!
A lasat tigara pur si simplu! si nici nu consuma dulciuri ori alt ceva.
Daca vrem, se poate!
O zi buna happy