Parintii tai ar trebui inchisi.
Nu pentru ca te bat, ci pentru ca ai ajuns aici din cauza lor.
Am inteles din ce si cum ai scris, ca inteligenta nu e punctul tau forte.
Dar nu trebuie sa fii Einstein sa poti sa realizezi ca directia in care mergi e gresita rau.
Ai 16 ani, esti praf la scoala, fumezi si esti gravida.
Pe o scara de la 1 la 10, 1 fiind homeless si 10 realizata in viata, tu te situezi la -3.
Intr-un univers paralel, in care te-ai fi inteles bine cu ai tai, ai fi invatat bine, nu ai fi gravida si ai fi cu acelasi tip, sansele sa te desparti de el ar fi enorme doar pentru ca asta se intampla de obicei la varsta voastra.
In realitate, sansele sa te paraseasca gagica-tu cand o sa realizeze ca un copil la varsta voastra, fara suport din partea ambilor parinti, ar fi ceva groaznic, sunt foarte mari.
Singura ta sansa, e sa le ceri scuze parintilor, sa ii asiguri ca n-o sa mai fumezi, sa le spui ca esti gravida si sa speri sa nu te bata rau.
Fantezii precum "ma mut la gagica-miu", "o sa ma adopte parintii lui" si alte aberatii de genul n-o sa mearga niciodata.
Numai fuma, și fă lucrurile într-o manieră acceptabilă sau mulțumitoare. Este simplu.
Părinții tăi se poartă așa pentru că i-ai adus în starea asta în care ei nu mai știu efectiv cum să se poarte cu tine și recurg la violență.
OK, asta nu e o justificare - violența de orice fel trebuie eradicată, mai ales în interiorul familiilor (dar nu numai).
Însă nici eu nu știu cum aș reacționa dacă aș afla că unul dintre copiii mei fumează „verde" (cum singură ai recunoscut pe aici - deci nici vorbă că ai luat bătaie pentru CĂ fumezi, ci pentru CE fumezi https://www.tpu.ro/......a-ei-nu-o/ ), e gravidă și vrea să plece de acasă.
Chiar cred că aș spune fix la fel cu ai tăi: dacă asta vrei, du-te și să nu mai vii la ușa mea!
Ce poți să faci? Să te trezești. Dar asta sigur nu se va întâmpla, nici după ce vei fi pe drumuri cu vreo trei mucoși prin poalele tale.
Din păcate...
podean183 întreabă: