Buna,nu poti sa vorbesti cu tatal tau si sa ii spui cum se comporta mama ta? El sa se duca la avocat si sa ceara incredintarea minorului pe motiv ca mama ta nu are grija de tine, te loveste, te face in toate felurile. Si daca s-ar duce la tribunal ar castiga 100% pentru ca un parinte nu are voie sa isi bata copilul pentru un motiv de cacao. Eu daca eram in locul tau ma duceam la tatal meu si acolo statea. Nu este normal ca maicata sa te bata, serios? Inseamna ca nu este in stare de nimic, este 0 bara. Scuze ca spun asta despre mama ta, dar nu as rezista sa dea mama mea in mine, ar pleca de acasa si am 19 ani. Si parintii mei sunt despartiti de aproape 7 ani, eu stau la mama acum de 3 ani. Inainte am fost incredintat la tata, dar din cauza ca el sta cu o parasuta de femeie care il rupe de bani si are si un copil handicapat care ii face toate poftele si mie nu imi lua o sticla cu apa. Am zis "ba gata, ce dracu, eu sa sufar si el sa frece p****"
Vorbeste cu sora ta sau cu tatal tau sau cu orice prieteni apropiati. Ai doar 17 ani, esti minora nu prea ai unde sa te duci. Repet vorbeste cu tatal tau despre asta. Poate chiar are probleme mintale...
Mai ai un an si dupa ai plecat. Si parintii mei sunt despartiti si am ramas cu tata si fratele meu. Iar tata si-a gasit o panarama rusoaica care nu ma inghite. Eu daca as avea varsta ta mi-as lua inima in dinti si i-as spune ca sunt major si ca nu mai sunt un copil. Eu sincer, dupa ce fac 18 ani am plecat direct de acasa! Nu o mai suport pe asta nici 2 minute. Te inteleg, daca ea nu te intelege intelegeo si tu, ajut-o sa isi gaseasca si ea un iubit. Sper ca te-am ajutat.
Ce ai scris aici imi reaminteste de fosta mea iubita din tinerete care a ajuns o panarama cu anturaj dubios ce schimba baietii mai ceva ca pe sosete.Mama ta se poarta asa fiindca isi doreste foarte mult sa fi ca sora ta.Considera ca daca ai un prieten o sa-ti neglijezi scoala, nu o sa te mai duci la facultate, nu o sa ai servici.In mintea ei considera ca tot ce face, face pentru binele tau(te protejeaza de tine insati). Intotdeauna altii stiu ce este mai bine pentru noi.Ai putea sa vorbesti cu tatal tau sa te muti la el. Daca nu, tu cu prietenul tau ati putea sa incercati sa va angajati si sa va mutati cu chirie asta daca iubirea voastra este adevarata si vreti sa luptati cu orice obstacol dar din pacate iubiriile adolescentine nu sunt facute sa reziste.Sunt ca un foc de paie sau ca un foc de artificii. Iubire intensa dar scurta. Poate in cazul vostru nu va fi asa.Totul depinde de voi! Pe moment ai putea sa nu mai vorbesti cu mama ta, sa nu te certi cu ea si sa nu o bagi in seama.Nu-i da apa la moara! Cand ai de-a face cu nebunii si betivii cel mai bine e sa zici ca ei si sa faci ca tine!
Maica-ta iti face asa pentru ca a trecut prin viata. Chiar daca timpurile s-au schimbat, oamenii la fel fac sex, la fel fac copii, la fel se dezdrabaleaza, intelegi? "Prietenul", "Iubitul" si mai stiu eu ce le lasi acolo unde sunt, pana la 25 de ani o sa schimbi 100 de iubiti si prieteni. Face asa pentru ca tine la tine, dar tu esti prea redusa sa intelegi asta, nu e nebuna ea.
Wow ce mai părinți sunt in ziua de azi mă mir cum de nu ai înnebunit până acum