anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea e groaznică.
De când eram mică a avut probleme cu zona intimă, ovarele, uterul, etc., timp de mulți ani s-a plâns și a urlat, am suportat, dar acum un an s-a oprerat și și-a scos uterul și un ovar, adică a mai rămas cu un ovar. Chiar dacă totul este cât se poate de bine, ea tot spune că o doare și folosește scuza asta ca să stea acasă și să îi mănânce salariul tatălui meu.
E manipulatoare, e geloasă (pe tatăl meu!) și nu vrea să mă lase să cresc, să zbor din cuib și să fiu domnișoară despre care îmi povestește că vrea să fiu. Vrea să facă totul pentru mine, vrea să mă facă dependentă de ajutorul ei și vrea să mă țină toată viața alături de ea, să am grijă de ea la bătrânețe. Nu faci un copil ca să te ajute la bătrânețe, îl faci din iubire și îi oferi iubire, respect și înțelegere.
E dependentă de țigări. Fumează foarte mult și atunci când îi spui ceva se enervează și spune că pleacă, că ea vrea să fie libera și că nimeni nu îi spune ce să facă, că ea nu stă la mila tatălui meu și că nu are nevoie de el. Mama mea e o femeie nerecunoscătoare. Tatăl meu i-a plătit din salariul său de 30 de milioane 4 ani de facultate, plus cărți și țigări, haine și pantofi, dar ea spune că nu are nevoie de niciun bărbat, că ea mereu a fost independentă. Ar trebui să îi mulțumească că nu bea, că nu o bate și că e un bărbat atât de sincer și bun!
A făcut o facultate, a lucrat 2 luni, dar apoi a început cu durerile și cu răcelile și nu s-a mai dus deloc. A mai avut alte 3 slujbe bine plătite și foarte okay din toate punctele de vedere, dar nu îi place să muncească. Nu e vorba că nu îi plăceau. Lucra ca jurist, slujba ei de vis, încă din copilărie. Nu avea de ce să se plângă.
Mama a fost prostituată prin Anglia când aveam eu 6-7 ani. A lucrat pentru bani, ca să ne luăm o casă, asta înțeleg, dar... chiar și după ce s-a întors acasă, l-a înșelat pe tatăl meu cu un bărbat mai bătrân cu 20 de ani. Aveam 7 ani! M-a luat de acasă, l-a mințit pe tatăl meu că mergem la Moldova la bunica mea, dar noi am mers la bărbatul acela, la București. Eram la un hotel și eu dormeam pe o bucățică de pat în timp ce ei doi făceau lucruri indecente. Au fost cele mai groaznice zile din viața mea.
Tatăl meu vrea să îi facă toate poftele și să îi ofere toate condițiile, dar ea începe să țipe și să zbiere că nu avem bani, dar tatăl meu luase salariul în ziua aia. Ce vrea ea să zică e că nu o să mai aibă bani de țigări. Îl face să se simtă prost, apoi fuge fără urmă. Peste câteva minute îl sună din față casei să vină mai repede fiindcă nu are cheie.
Nu e protectoare! Chinuie un om atât de bun, care chiar o iubește fără să clipească! Îl iubesc pe tatăl meu, e singurul care mă înțelege și mă iubește. Mereu îmi spune "Mă urăști, vrei să mă omori, nu mă iubești!". Îmi spune că ar trebui să o iubesc numai pe ea fiindcă ea e mama mea, că toate fetele își iubesc mama și că nu ar trebui să îl iubesc atât de mult pe tata. Tata știe să iubească din tot sufletul, să fie om, ea nu cred că e în stare de așa ceva.

Nu exagerez!
Învăț bine și sunt un copil destul de okay, nu prea are treabă cu mine. Uneori mă obligă să o iau în brațe, să o pup sau mă atinge fără să o las, intra peste mine în baie și îmi spune că nu trebuie să îmi fie rușine de ea, fiindcă e mama mea și că ea m-a crescut(deși... Când aveam eu 2 ani nu era acolo... A venit acasa când aveam 6 ani din Anglia), dar nu e vorba de rușine, e vorba că sunt fată mare. Crede că totul i se cuvine și că poate să mă omoare fiindcă ea m-a făcut.

Răspuns Câştigător
| aADI a răspuns:

Vorbește cu tatăl tau, lămurește-l pe el. Dacă ești minora, doar el te poate ajuta. După 18 ani o sa te piardă din prostia ei... și o sa se roage la tine sa vi acasă. Și evita cât poți fazele de genul sa între peste tine, nu ești sluga nimănui, ești femeie ai nevoie de intimitatea ta. Explica i la taică-tau, sa vorbească cu maica ta dar spune-i sa fie bărbat. Dar prima oară explica i fazele cum se comporta cu el ca la înșelat etc. el sigur de-aia sta cu mama ta ca te iubește pe tine și face asta pentru tine deci doar el te poate ajuta.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La pûta sigue quedandose una pûta - o sa pleci din casa ei cand iti permiti in viata

| Freya1 a răspuns:

Ai o familie wtf.
În prima faza ma bucur ca esti cu capul pe umeri tu cat de cat si vezi neregulile, ai două posibilități de acum in colo.Ori il convinge pe tatăl tău sa rămâneți doar voi doi si ii deschizi ochii in legatura cu mama ta explicandui ca tu te chinui si nu e ok.Ori astepti 18 ani si pleci.

| Andreeush a răspuns:

Și tatăl tău de ce nu face ceva în privința asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sau rea este mama ta. Incearca sa nu o mai judeci. Sa stii ca trecerea printr-o operatie nu este deloc usoara, fiind o trauma fizica si psihica. Esti mult prea dura cu ea. Las-o sa fumeze, sa se calmeze. Poate ca nu stii ce lucruri s-au intamplat intre parintii tai si ce a determinat-o sa il insele, sa plece in strainatate etc. Vei vedea cand vei mai creste cate relatii pot fi intr-un cuplu, iar copilul habar sa nu aiba de ele.
Da-i o sansa

| sticlarusarahmaria a răspuns (pentru anonim_4396):

I-am dat, încă de când sunt mică tot încerc să o iert, dar ea nu vrea să mă lase.

| Dandinelle a răspuns:

Ai grija ca ai tendinta sa incerci sa te pui in locul Ei si sa spui ca ai reactiona Mai Bine. Vorbeste cu tatal tau, comunica Mai mult cu ambii. E treaba lor cum isi aranjeaza cheltuielile, vorba aia ei se cunosc de Mai mult timp decat ii cunosti tu. Tu de abia acum si realizat cum e dinamica familiei tale si nu iti place. Incearca sa gandesti pozitiv, si da dovada de incredere in ai tai ca stiu ce fac, doar te-ai crescut pe tine nu? Poate te si focusezi prea mult pe dinamica acestei familii. Nu uita ca tu Nu ai cum sa schimbi comportamentul cuiva, acea persoana trebuie sa vrea asta. Daca observi doar negativul o sa vezi Mai des negativul, asa ca aminteste-ti si de momentele frumoase impreuna cu ai tai, au fost si probabil vor mai fi. Pretuieste oricum clipele cu ei, chit ca stati Muti la masa, pentru ca fiecare Moment e unic! Sa ai spor