Vorbește cu tatăl tau, lămurește-l pe el. Dacă ești minora, doar el te poate ajuta. După 18 ani o sa te piardă din prostia ei... și o sa se roage la tine sa vi acasă. Și evita cât poți fazele de genul sa între peste tine, nu ești sluga nimănui, ești femeie ai nevoie de intimitatea ta. Explica i la taică-tau, sa vorbească cu maica ta dar spune-i sa fie bărbat. Dar prima oară explica i fazele cum se comporta cu el ca la înșelat etc. el sigur de-aia sta cu mama ta ca te iubește pe tine și face asta pentru tine deci doar el te poate ajuta.
Ai grija ca ai tendinta sa incerci sa te pui in locul Ei si sa spui ca ai reactiona Mai Bine. Vorbeste cu tatal tau, comunica Mai mult cu ambii. E treaba lor cum isi aranjeaza cheltuielile, vorba aia ei se cunosc de Mai mult timp decat ii cunosti tu. Tu de abia acum si realizat cum e dinamica familiei tale si nu iti place. Incearca sa gandesti pozitiv, si da dovada de incredere in ai tai ca stiu ce fac, doar te-ai crescut pe tine nu? Poate te si focusezi prea mult pe dinamica acestei familii. Nu uita ca tu Nu ai cum sa schimbi comportamentul cuiva, acea persoana trebuie sa vrea asta. Daca observi doar negativul o sa vezi Mai des negativul, asa ca aminteste-ti si de momentele frumoase impreuna cu ai tai, au fost si probabil vor mai fi. Pretuieste oricum clipele cu ei, chit ca stati Muti la masa, pentru ca fiecare Moment e unic! Sa ai spor
Ai o familie wtf.
În prima faza ma bucur ca esti cu capul pe umeri tu cat de cat si vezi neregulile, ai două posibilități de acum in colo.Ori il convinge pe tatăl tău sa rămâneți doar voi doi si ii deschizi ochii in legatura cu mama ta explicandui ca tu te chinui si nu e ok.Ori astepti 18 ani si pleci.
Buna sau rea este mama ta. Incearca sa nu o mai judeci. Sa stii ca trecerea printr-o operatie nu este deloc usoara, fiind o trauma fizica si psihica. Esti mult prea dura cu ea. Las-o sa fumeze, sa se calmeze. Poate ca nu stii ce lucruri s-au intamplat intre parintii tai si ce a determinat-o sa il insele, sa plece in strainatate etc. Vei vedea cand vei mai creste cate relatii pot fi intr-un cuplu, iar copilul habar sa nu aiba de ele.
Da-i o sansa
La pûta sigue quedandose una pûta - o sa pleci din casa ei cand iti permiti in viata
I-am dat, încă de când sunt mică tot încerc să o iert, dar ea nu vrea să mă lase.
Mario1996 întreabă: