Scuze dar cred ca mama ta are o problema adica tu nu fumezi nu bei si nu iesi cu prieteni deci eu cred ca mama ta e stresata sau ceva de genu si se descarca pe tine ar trebui sa vb cu ea sa clarificati situatia
Singura modelitate de a face un om sa-si dea seama de greseli, vorbind in cazul tau, este sa-l lasi o perioada singur. acum, nu te gandii ca-ti spun sa-ti parasesti mama sau ca instig oarecum la chestia asta..nicidecum, dar uneori e bine sa ai in vedere si un punct de vedere obiectiv si realist. du-te la o ruda sau la un prieten/a, stai cateva zile acolo, poate cateva saptamani si vezi ce-o sa se intample. mama ta are niste crize de comportament, zic eu, destul de grave. cauta ajutor nu sta asa, ii faci si ei un bine, crede-ma. numai bine iti doresc
Mustata era legata de bluza nu? Mereu se poarta asa cu tine? Daca asa e firea ei incearca sa o duci la un psiholog, vorbeste cu ea daca vrea sa pleci din casa, sa te muti la o ruda pana te cheama inapoi sau incearca sa fii lpecata mai tot timpul de acasa ca sa uiti de probleme.
da. asa arata https://encrypted-tbn2.gstatic.com/......ps?/images
nu inteleg ce legatura a facut ea ca e 'de curva' chiar nu inteleg :/
Buna,
Ne pare rau pentru situatia pe care o traversezi. Ne-ar placea sa ne contactezi pentru a te putea ajuta.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
O.o Explică-i că aşa se poartă acum, n-ar trebui să o învinovăţeşti... poate a avut nişte momente mai proaste.
Baftă!