Curiozitatea este în mare parte o calitate, dar în exces un defect. O curiozitate prea mare te-ar putea da de gol. Eu zic să continui, dar să nu exagerezi cu întrebările, că poate îşi să seama cine eşti. Deşi zarurile au fost aruncate, iar el are deja o nouă familie din ce-ai povestit tu, şi n-o să te ajute cu nimic informații despre noua lui viață, continua tot aşa. Iar când simți că e timpul, dezvăluie-ți adevărata identitate.
P. S. Îmi pare rău că tatăl tău nu mai ți-e alături. Poate cândva o să realizeze cât a greşit.
Măi. Câteodată e bine sa lași lucrurile asa cum sunt (ce nu ști nu te afectează) îmi pare rău că tatăl tău te reneagă. Pentru liniștea ta sufletească poti sa mai vorbești cu el. Dacă tu asta vrei și nu iti e teama de răspunsurile ce le vei primi vorbește incontinuare. Ai pute sa îi spui că ești tu fiica lui la un moment dat sa vadă că măcar tu l-ai cautat
Bafta
E normal și omenește să vorbiți. Dar nu ca să il iscodesti.
Spui că a trebuit sa vorbești anonim. Are interdicție sa vorbească cu tine?
Nu prea mi-se pare ok safaci asta dar continua sa vorbesti cu el incearca sa nu pui intrebari evidente ca sa nu pari suspicioasa ai putea sa spui ca esti fica lui dar mai asteapta o preioada pana ai destule informati despre el fie ele false sau reale
Si de ce continui? De ce il cauti? Da-l in morții lui, ala nu se numeste tată. Conturi false si intrebari despre viata lui, serios? Nu asa se face. Dacă tot vrei sa faci ceva, fa-o direct. Contul tau, numele tau, poza ta, etc. Dar in locul tau nu m-aș uita la el nici daca ar veni in genunchi la mine. Lucrurile astea nu se uita si nici nu se iartă (cel putin in capul meu).
Daca asa a fost destinul, nu-l poti schimba.
Poti vorbi, dar e posibil sa reactineze urat daca va afla cine esti.
Acum vezi sa nu te afecteze ce vei afla, asta daca va fi deschis cu tine!
Tu trebuie sa stii daca ai facut bine sau nu.
Raspunsurile sale iti fac rau? Atunci iti vezi de viata.Nu ai nevoie de el. Dar poate e bine sa ii zici ca esti fata lui. Daca nu mai vb cu tine lasa-l in trecut pentru totdeauna. Dar poate trebuie sa stie ca tie ti-a pasat sa stii de el.
Ai facut bine. Este normal sa fii curioasa dar nici macar nu iti mai merita timpul atata timp cat a spus ca nu mai are alti copii.
Acum stii ce fel de persoana este.