| Dudulion a întrebat:

Mi-am mințit iubita aproape un an că sunt virgin pentru că nu am vrut săi schimb impresia despre mine sau să nu se despartă de mine, ce să fac?

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Nu trebuie să o minți ca să fi acceptat, său săte vadă ea mai "bine" Minciuna nu-ți oferă nici o imagine mai "bun" în ochii Nimănuia.

Trebuie sa fi sincer cu o fată dela început cu ea, cei faci tu, și cum o tratezi cu minciuna, nu faci deloc bine și nici nu-i normal într-o relație cu o fată, femeie s-o minți fiindcă ea oricum dacă vrei sau, încerci s-o minți, ea își da seama fiindcă te cunoaște! într-o relație oamenii se și cunosc cu Adevărat.

3 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Sa fii sincer cu ea. Pana la urma nu ai facut nimic atat de grav. Vriginitatea este o virtute atat pentru femei cat si pentru barbati. Dar in acelasi timp nu cred ca un baiat sau o fata ar trebui judecati daca nu mai sunt virgini.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca tu crezi ca poate afla de undeva adevarul, eu zic sa-i spui chiar tu primul adevarul. Si eventual ii si explici de ce ai mintit. Insa daca nu are deloc de unde sa stie, poti lua secretul asta cu tine in mormant. E alegerea ta.

| luxlux2488 a răspuns:

Daca a plecat dupa fenta asta, o lasi asa, nu trebuie sa stie ea ca esti sau nu esti pentru ca nu are cum sa vada!