| Sebastian1236882 a întrebat:

Mi-e rusine sa umblu cu mami ca e grasa si se imbraca cu haine ieftine. Ce sa fac sa nu mai imi fie rusine?

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asta e, este mama ta si trebuie sa te obisnuiesti, femeiile după nastere se ingrasa, asta e viata

| rumi36 a răspuns:

Ca sa scapi de aceasta "rusine,, trebuie sa accepti faptul ca este mama ta, fiinta care ti-a dat viata si te-a crescut pana acum.Nu poti nici sa-i zici mamei tale "schimba-te,, pentru ca ai rani-o si pana la urma ce te intereseaza pe tine parerile altora? Nu aspectul defineste o persoana ci sufletul,daca ti-e rusine ca o sa fii judecat de prieteni, da-i incolo de prieteni, astia pot sa te paraseasca oricand si sa nu le mai pese de tine dar mama va fi mereu langa tine sa te sprijine si sa-ti ofere tot de ce ai nevoie, crezi ca daca ai avea o mama slaba care se imbraca cu haine scumpe o sa se uite lumea altfel la tine? Iti zic eu, nu! Nimanui nu-i pasa cum arata mama ta, o mama buna nu este caracterizata prin aspect ci prin grija pe care o poarta copiilor.

| tapmap a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Este o exprimare de toata rusinea, pentru ca mama fiecaruia este minunata chiar si grasa sau slaba

| and0ra a răspuns:

Sa te maturizezi.
Care e problema daca e grasa?
Care e problema daca se imbraca cu haine ieftine?
Cica "ti-e rusine". De cine ti-e rusine? De oamenii de pe strada? Daca crezi ca lor le pasa cum arata maica-ta, te inseli grav. Deci nu cred ca am avut mai multi nervi la o intrebare decat la asta. Sa-ti fie rusine tie de persoana care esti, nu de maica-ta.
Te gandesti ca poate se imbraca cu haine ieftine ca sa economiseasca bani? Nu, nu te gandesti. De ce sa o faci, ai treburi mai importante.
E corpul lui maica-ta si e decizia ei daca vrea sa slabeasca sau nu.
Ar trebui sa o iubesti asa cum e, dar tu esti prea ocupat de parerile altora care nu dau 2 bani pe tine.
Chiar sper sa inceteze sa mai iasa cu tine undeva. Daca ai fi copilul meu, mi-ar fi rusine.

| Brizbriz a răspuns:

Nu imi spune, tu esti subtire RAU si ai numai haine de firma?
RILI?!?

| ENKIxxxxxx a răspuns:

Mie mi-ar fi rusine cu tine ca si parinte, stai in casa dansei, manaci macarea sa, de spalat haine banuiesc ca tot dansa, si tie iti este rusine cu mama ta? Tu ce faci pentru mama ta?

| Cksihja a răspuns:

Umbli și tu în haine ieftine și te dai cu făină pe față ca să nu se vadă că îți este rușine sau îți mânjești fața ca să nu te recunoască nimeni sau umbli cu o cutie pe cap ca Marshmello.

| Gabriel010 a răspuns:

Cati ani ai? Cati ani are ea? Lucruri pe care nu le ai precizat, insa oricum raspunsul ar fi acelasi.
Nu inteleg de ce sa iti fie "rusine". Ti-e rusine sa mergi cu un om atunci cand te face de ras. Ea prin faptul ca e grasa cu ce te face de ras? Nu exista o alta solutie decat sa iti infranezi rusinea si sa iti explici, rational, ca aceasta rusine e irationala.

| Gabriel010 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

"Femeile dupa nastere se ingrasa, asta e viata" - NU TOATE. Fiecare om are metabolismul lui. Sunt si barbati care se ingrasa dupa ce au copii, sau chiar dupa ce se casatoresc. La fel sunt si femei care nu se ingrasa si femei care se ingrasa. Depinde de metabolism. Ideea e ca pe el nu il afecteaza cu nimic ca ea e grasa.

| Gabriel010 a răspuns (pentru rumi36):

Unora le pasa. Sunt oameni care judeca si asa. In fine, nici eu nu mi-as tine prieteni astfel de gen de oameni. Pana la urma chiar daca ii intereseaza pe ei sau nu, pe el nu ar trebui sa l afecteze, asta e ideea.

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Doamne fereste... hai ca partenerii nu se mai iubesc intre ei din cauza greutatii e una dar ca si copil sa iti pese intr-atat incat sa iti fie rusine cu propria mama...wow!

| Danny28 a răspuns (pentru Cksihja):

Marshmello e cineva, e cunoscut si are bani, in timp ce pustiulica asta plange cand se caca.

| Aditu94 a răspuns:

Sa iti schimbi perceptia de a judeca..grasa si cu haine ieftine, are grija de tine si iti ofera cele mai calitative lucruri ca sa iti fie tie bine..ca daca nu ai fi pusa numarul unu in frunte, poate ca ar da banii la sala, si-ar lua haine de fite.dar nu.ea e o mama ce se gandeste la copilasii ei, sa le fie lor bine, sa nu fie aratati cu degetul.