anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de o fata aia de la mine din clasa, fac mișto pe tema asta si unul (prieten bun) care a început să facă mișto a întrebat-o dacă ii place de mine si logic ca a zis nu. Dar faza e cand ne uitam amândoi ochi in ochi parca ne schimbam la fata dar imi este rusine sa ii zic in fata si presupun ca a auzit. Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce ti-e rusine? Ai auzit sa fi muscat pe cineva? Curaj!

5 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Deci sunteti copii de gimnaziu, din ce descrii. Colegii pe modelul "Ia uite baieti, ce fraier este Andrei, vorbeste cu fetele! hahah"

Iar ea e imatura la fel ca ceilalti. Nu are cum sa fie cazul, ca e un copil, dar o femeie matura si indragostita pe bune de tine ar fi zis: "Da, la nebunie, care e problema?"
Dar in fine, voi sunteti inca la nivelul de a rade de cineva pentru ca-i place de altcineva, deci mda.

Raspunsul efectiv la intrebare este ca, deoarece sunteti copii, poti face orice, nu exista sfaturi, nu exista reguli. Sunteti doar niste copii ce se joaca de-a adultii. E jocul vostru, faceti voi regulile. Intelegi?

| Adry05 a răspuns:

Intra si tu in vorba cu ea, incearca s-o cunosti mai bine, si vezi dupa cum se comporta si daca ii place compania ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cand ne uitam amândoi ochi in ochi parca ne schimbam la fata
Acesta este semn că te place.
Dacă tu nu faci nimic, aștepți să facă fata ceva?

| Numele384637 a răspuns (pentru Adry05):

Odată vorbeam cu un prieten si trece pe lângă mine eram la 3-4 metri de ea si ma fac ca nu o observ si ma intreaba daca vreau o guma iar in alta zi imi zice Buna a! Cu un glas mai schimbat parca voia sa imi zică ceva da sa abținut noi doi nu vorbim cine stie ce da asa ne cunoastem foarte bine

| Numele384637 a răspuns (pentru Adry05):

Siti cum neam uitat noi doi ochi in ochi era o parodie si trebuia sa zic vezi ca ai primit un mesaj si aia de trebuia sa ii zic a lipsit si a fost ea in locul ei si cand i-am zis m-am uitat la ea si ea s-a uitat in ochi mei si amândoi ne schimbase la fata într-un fel ne era rusine unu de altul mie mi se pare ca se comporta mai ciudat cand o intreb ceva uneori imi raspunde instant alteori e mai rusinoasa