| marius577 a întrebat:

Mie imi place de o fata de la mine din clasa.Suntem clasa a 8 -a...cum as putea sa o fac sa ma placa si ea pe mine...imi e cam rusine sa o intreb daca iti place de mine.si noi doi semanam.am fi perechea perfecta.cum sa o cuceresc? Astept raspunsuri happy

Răspuns Câştigător
| roxyana03 a răspuns:

Buna
eu te sfatuiesc sa fii tu insati, poate si fata te place si ii este rusine sa iti spuna, nu-ti mai fii rusine, doar nu am 10 ani, baiatul face primul pas nu fatawinking, intreab-o anumite lucruri tineti legatura, fiiti apropiati., eu iti urez bafta:* Fundabatting eyelashesbig grin

5 răspunsuri:
| RoxXxiIi a răspuns:

Paibatting eyelashes
Date mai bine pe langa ia invit-o si tu in oras la un sucbatting eyelashes
Vorbiti mai mult stai si tu in pauze pe langa ea happy
Funda? big grin
Suuceesss love struck

| Eduard99ant a răspuns:

Man unu. daca ai nr de tel vb cu ia sa iesiti undeva daca nul nai al ceri 2 asigurate ca ai bani la tine si cumparai bomboane suc nu stiu ce vrea ea. 3 va retrageti undeva in parc si ai spui ce simti si pe parcurs o sa-si dea seama ca o place. Sper sati fi fost de ajutor happy

| Gabriela_1214 a răspuns:

Scoala se termina in 2 saptamani.Ai destul timp si cel mai bine e sa ii spui adevarul ( ca o placi ).Si eu am fost in clasa a 8 si imi placea de un coleg, iar la sfarsitul anului scolar mi-a zis ca ma place si ma si sarutat(pe holul scolii) nu prea imi venea sa cred. Ideea este ca baiatul face mereu primul pas. Indraznestewinking

| Alleza a răspuns:

Hmm mai intai date si u bine pe langa ea cerei nr de el suno chesti ce naiba u nu sti esti baiat laughinglaughing

| yone_4367 a răspuns:

.pai incearca sa te apropii mai mult de ea...sa vb...si cine stie poate te place si ea si nu stii u.bafta!