Poate ca te place dar isi imagineaza ca daca va lasa sa se vada acest lucru va fi luar in ras de catre colegii sai(sau ai vostri pentru ca presupun ca sunteti in aceeasi clasa).Ca sa vezi daca tine sau nu la tine trebuie sa intri intr-un tip de ralatie cu el.Incerca sa te intalnesti cu el undeva unde sa fiti doar voi doi, de exemplu cum ai spus tu.Dar sa nu treceti in extrema cealalta.
Ca sa te placa pe tine trebuie sa fii deschisa cu el.Adica sa vezi daca rade la glumele tale, sa fii onesta si amuzanta. Bafta!
Pai poati sa pui o prietena foarte buna sa il intrebe dar asa mai discret si poate ai noroc FUNDITA PLEASE
1 la mana nu te supara dar NU TE PLACE
2 nu-l pupa ar fi o prostie sa faci asta
3 nu-i poti schimba sentimentele, nu te place asta e
4El te considera doar sora lui si asa ca ajuta-l sa fie cu fata pe care o place
si 5 nu uita fii optimista! Orce relatie evolueaza prieteni-frati-indragostiti nu uita fi optimista!
Trimite-i un biletel si intreaba-l. Daca se poarta frumos cu tine nu inseamna neaparat ca te place.Te poate considera doar o simpla prietena. Fundita?:*
Eu cred ca te place pentru ca vrea sa ajunga la tine cat mai aproapee de aceea tea numit sora lui in joaca.
Funda
Sa-ti explic eu - daca-l mai lasi o data sa te plimbe pe cadru sigur te pupa el
Negrule,eu cred ca data viitoare o ia cu adevarat pe cadruoricume bine ca a facut el primul pas.