Deci ai fost cândva ca înainte. Asta este bine, căci ai un model de referință despre cum ar trebui să fii și acum.
Există o soluție. Să joci teatru. Iar jucând, să joci personajul care ai fost înainte.
Așa sunt și eu. Crede-mă că este mai bine așa, nu ai așteptări de la nimeni pur și simplu îți trăiești viața exact cum trebuie. Calm și fără stres, bine, stresul oricum apare din orice punct de vedere, eu chiar dacă sunt ca tine, mă enervează extrem de repede, imediat vin sentimentele pe mine dar nu alea care trebuie dar sincer să fiu depinde și de starea mea din ziua aia. Cât despre relații și sentimente, doar la început ce mai este de noi cu lugu lugu laga laga și după numai simți cine știe ce, dar dacă prinzi încredere în persoana cu care ești și începi să o iubești atunci vei simții că îi vrei tot binele din lume. Nu vei fii entuziasmat pentru că asta este firea ta, dar vei ține la acea persoană, dacă pățește ceva turbezi de draci, devii foarte protector. Deci nu te gândii că este ceva anormal la tine în treaba asta, ba chiar este ceva foarte normal. Gândește-te că în caz de orice, noi suntem oamenii care suferă cel mai puțin posibil și asta este sănătos. Să ai o zi bună și stai calm că ești normal
Nu trebuie să te îngrijorezi de nimic, pentru că așa este normal să se întâmple.
Orice suferință în dragoste scade capacitatea de a mai iubi. Orice om trebuie să cunoască acest lucru.
Ca să fi motivat să te bucuri de viață, trebuie să îți faci planuri suficient de mari cât să le poți împlini.
De asemenea și timpul petrecut prea mult la pc/tv/smartphone, ne golește de resursele vieții acesteia. Trebuie să ne facem planuri potrivit vârstei noastre.
Ne simțim bine la pc pentru că ne deconectează de realitatea negativă din jurul nostru. Dar totuși, viața noastră depinde de realitatea aceasta urâtă, pentru că în ea trăim.
Timpul petrecut la pc trebuie să fie redus, dar neapărat trebuie să fie umplut cu o altă activitate, pentru că puterea de atracție a pc-ului este foarte mare (în afară de faptul că îți câștigi existența de la pc).
Trebuie să apreciem valorile lumii acesteia: oamenii de lângă noi. Gândește-te la prietena ta, și fă-ți planuri pentru ea. Fă-o fericită și vei fi tu fericit.
Problema ta e ca te-ai plictisit de viata. Incearca ceva nou, cu senzatii tari. Iesi pe-afara cu prietenii si alearga mult. Va avea efect! Incearca o saptamana sa nu stai la PC si incearca sa gradinaresti, e foarte relaxant. Numai Bine! Sper ca te-am ajutat!
Nu exista un secret al fericirii, daca nu descoperi tu ce te face fericita/a nu are cine
Ai nevoie de o schimbare, o revitalizare. Tot e vacanța asta de Paște. Ia o pauză de la ce faci și pleacă undeva la munte cu bilet gratis, să mai ieși din rutină. Desigur, asta în sine nu va rezolva prea multe, dar îți va da o gură de aer pentru a te gândi și o rampă de lansare în ce privește revenirea la o oarecare sensibilitate la sentimente. Cum a zis și alt user, într-un fel este bine să fii și așa. Adică să ai partea din tine. Și eu sunt (sau pretind a fi) lipsit de sentimente în anumite situații sau cu anumite persoane. Consider că și sentimentele astea, trebuie arătate oarecum selectiv. Deci n-ar fi o mare problemă. până la relația ta. Măcar acolo ar trebui să simți cu adevărat ceva.
Personal, în regăsirea sentimentelor m-au ajutat videoclipurile amuzante, respectiv triste. Pentru amuzante recomand Mincu, Teo, Micutzu, Mihai Bononete (toate aceste nume, urmate de "Stand-Up"), iar pentru triste : Living with no light in swedish winter.
Mulțumesc mult oameni buni, jur ca nu știu la cine sa dau "răspunsul castigator"
Si eu stiu pe cineva căruia nu prea ii pasa de nimic.Adica da, te intreaba daca esti ok sau chestii dar nu vrea sa faca nimic, nu ii pasa decat de pc si jocuri, nu observa cand viata sau situația e de rahat, nu ii place nimic sau sa faca ceva si nu prea are nimeni cum sa il schimbe.Probabil cand vei da într-adevăr de situatii mai ciudate sau grele vei realiza ce inseamna nepăsarea, asa ca asteapta ca ai doar 18 ani si abia de acum vor apărea greutățile si vei da cu capul de prag.
anonim_4396 întreabă: