Hmmm... Eu sincer nu m-as duce. Este bine sa te duci doar in locuri pe care le cunosti si unde stii cine va veni si ce se va intampla. Nu esti deloc paranoica, esti foarte normala. Este normal sa fii precauta, binainteles fara sa exagerezi, însă teama asta nu este exagerata ci este chiar normala. Părerea mea este ca ar fi mai bine sa nu te duci. Pana la urma, daca prietenele tale vor merge iar tu nu vei merge si iti vor povesti apoi ca a fost foarte frumos, poate iti va părea putin rau la început dar iti va trece. Ai toata viata înainte sa mergi la petreceri. Oricum este mai bine asa decat sa mergi, sa se întâmple ceva rau si pe urma sa regreti toata viata ca ai facut asta. Nu cred ca acea petrecere merita sa iti pui in pericol viata. Chiar daca mergi si nu se intampla nimic rau, nu te vei simti foarte bine pentru ca iti va fi teama. Mai bine invita cativa prieteni apropiati la tine pentru câteva ore, va simtiti bine, va uitati la un film, discutati. Asa te vei simti bine si vei fi in siguranta. Mie chiar nu îmi miroase a bine nu doar ca nu cunosti locul si cine vine ci si treaba cu fetele care vin pe gratis. Sper ca te-am ajutat si ai mare grija ce faci. Este bine sa vorbesti si cu părintii tai sa vezi ce spun si ei. Succes sa iei cea mai buna decizie
Si mi imi suna cam suspect, dar na poate vor doar sa cunoasca fete si cam atat.
Daca in filme asta pare petrecere de adolescent popular la noi in realitate pare petrecere de interlop