anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Nu am experiența necesară să îmi fac o prietenă, nici prieteni nu am. Care sunt pașii să devin mai sociabil?

Răspuns Câştigător
| floruits a răspuns:

Bună!

Dacă nu ești prea sociabilă, primul pas este să începi să vorbești cu tine.
De exemplu: "Sunt o persoană bună"; "Sunt o persoană sociabilă"; "Sunt foarte creativ" Nu te mai gândi că nu ești atât de sociabil.

Al doilea pas este să încerci să socializezi cu oameni care îi cunoști, adică parinții; frații; nașii; bunicii etc.

Al treilea pas este să încerci să vorbești cu colegii la școală, să te înscrii la niște cursuri/cluburi, să te plimbi în parc/mall etc. Nu îți fie frică să socializezi!
Încearcă să vorbești despre calitățile tale, talentele/ pasiunea ta și ce îți place să faci decât de defectele tale. Persoana te va crede un prieten ideal dacă aveți aceleași interese. Încearcă să ții legătura, și întâlniți-vă cât mai des!

Zi frumoasă.

18 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Un colectiv în care să fi și să ai minim 1 prieten.

| Rq92 a răspuns (pentru anonim3248):

Mulțumesc

Răspuns utilizator avertizat
| Rq92 a răspuns (pentru floruits):

Mulțumesc floruits

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1 fii frumos
2 fii bogat
3 nu fi average
4nu fi sarac.
Problema rezolvata, top G

| floruits a răspuns (pentru Rq92):

Cu plăcere! Sper că te-am ajutat și sper că îți vei găsi prieteni.

| Celestina003 a răspuns:

Să vorbești cu oamenii cel mai popularii, toții își doresc înăuntru lor să aibă prietenii... și in al doilea rând să fi mereu binedispus cu toții pentru că, tu pe cine bagi in seamă pe cineva suparat si stresat sau pe cineva bun si drăguț?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Fi vorbăreț.
Cănd vezi un om care-și plimbă căinele, deschide o discuție începănd cu un compliment despre căine, apoi pune-i intrebări despre măncare care-i trebuie căinelui, afecțiunea de care are nevoie, etc.
Poți face la fel și cu femeile, Le faci un compliment la poșetă, pantofi, machiaj,, lista e lungă, Dar idea este că intri in vorbă și inveți să fi vorbăreț. Ține doar atăt minte. -Cei mai buni fotbaliști sunt cei care se antrenează zi de zi.
Fă la fel cu conversația.

| Celestina003 a răspuns (pentru floruits):

Am incercat si eu asta, si este bun, m-am uitat in oglinda si am făcut afirmații despre mine, multe complimente încurajării, si, chiar așa deveneam ca afirmatiile, dar doar 2-3 zile am făcut,si spuse din toata inima, serios, nu așa de plictiseala.

| floruits a răspuns (pentru Celestina003):

Mă bucur să aud!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu am experiența necesară. Ca să ai experiența necesară trebuie să o dobândești, căci nimeni nu s-a născut experimentat.

| Violleta2022 a răspuns:

Sa iesi din casa, fiindca numai afara din casa vei intalni oameni cu care ai putea sa devii sociabil!

| Hyperion7 a răspuns:

Nu exista o rețetă a succesului! Încearcă, eșuează, învăța din greșeli, ajungi mai bun și cam asta e tot procesul.
Nu s-a născut nimeni învațat, sincer.

| Rq92 a răspuns:

Vă mulțumesc pentru răspunsuri, problemă mea a fost de percepție, mă uitam sucit la lume. Unul din ele era că o dată la cea mai mică greșală renunțam imediat. Alta că gândeam negativ și îi judecăm greșit pe toți.
Deși am unde să le schimb pe toate, singur am stat împotriva mea.

| Rq92 a răspuns (pentru anonim3248):

Ști, răspunsul tău era printre preferatele mele. Îmi dădeai un fragment din povestea ta prin explicație. Când mă uit la răspuns, mă uit și la întrebările tale și îmi fac o idee despre cum gândești. Pentru că e vizibil și îmi rezolvă problemă. Mie îmi pare rău pentru că te-ai restrâns doar la un rând.

| dullcat a răspuns:

Inscriete-te intr-un grup cu interese comune din orasul tau, mergi la evenimente sau la voluntariat.Peste frici si temeri treci doar infruntandu-le.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru TornadoIDS):

Sunteți irefutabil stimate domn

| ania a răspuns:

Te duci la cei si mai nesociabili și singuri, vorbesti cu ei, să vezi ce bucuroși sunt și asa prinzi curaj.