| Sawarekh a întrebat:

Nu cunosc domeniul de doctor pe smurd, dar ma roade o curiozitate legat de o fata.

Am cunoscut la ziua cuiva o tipa, m-am simtit bine cu ea, m-am sarutat, parea ca ma place, imi ceruse instagramul, totul oke.

De atunci a trecut 1 luna, a spus ca vrea sa iesim la date dar cica sta foarte prost cu programul.

Sunt foarte curios, chiar asa limitat ar avea timpul in domeniul asta, sa nu aiba o zi libera intr-o luna? Sa renunt?

6 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

De ce nu o intrebi direct?

| raMLesS a răspuns:

Pai daca intr-o luna nu ti-a dat nici un semn e clar ca nu mai vrea... daca tot te amana, la fel.
Daca voia cu adevarat sa iesiti, isi facea timp, in 7 zile sa nu zic 30, n-ai cum sa nu-ti gasesti macar 2 ore, sa fim seriosi, lucrezi pe smurd, ai program, nu e ca si cum ai fi vreun afacerist cu 3 afaceri, 5 proiecte in desfasurare care-si mai deschide inca o afacere laughing

| Sawarekh explică (pentru carevaescu):

Ce sa o intreb? nu prea da detalii, si e urat sa ma bag in viata unui om.

Tot incerc de mult timp sa vad daca mai doreste, si vine mereu cu chestiile astea, doreste sa iesim dar lucreaza mult...

| carevaescu a răspuns (pentru Sawarekh):

Păi tu vrei să afli dacă evită să îți spună că nu vrea să iasă cu tine și îți bagă o scuză gen că este prea ocupată.

Noi nu avem de unde știi care este de fapt programul ei. Jobul SMURD este ca orice alt job, trebuie să aibă și zile libere.

De ce nu își face timp în zilele libere, n avem niciun habar.

În locul tău i aș pune o întrebare directă dacă mai este interesată să se întâlnească cu tine sau nu.

Nu trebuie să i ceri explicații. Dar nici nu trebuie să o Lungești cu speranța. Calm scurt și direct

| TheGentleman a răspuns:

Urmărește canalul Paul Oargă să îți faci o idee despre ce înseamnă să fii medic pe SMURD.

Răspunsul scurt este că da, au timp foarte limitat. Urgențe, gărzi, iar în puținul timp liber trebuie să doarmă și să se odihnească

| ganeamariandumitru a răspuns:

Dacă vrea, găsește și timp liber.