Ai si tu rabdare, nu poate sti dupa o singura intalnire daca vrea sau nu o relatie cu tine. Probabil te place si tatoneaza sa te cunoasca mai bine. O sa va hotarati impreuna dupa cateva intalniri daca vreti o relatie sau nu.
1. Nu are cum sa se manifeste, sunteti la faza in care incercati sa va cunoasteti mai bine.
2. Grija si complimentele nu sunt echivalente. In perioada in care abia va cunoasteti mai bine (chiar daca va stiti superficial de multa vreme) nu sunt binevenite complimentele, ar insemna ca te minte.
3. Asta este ingrijorator, inseamna ac nu ai avut nici un fel de sentimente in relatia anterioara, ceae ce il poate face mai grijuliu, fiindca nimeni nu vrea sa investeasca intr-o relatie cu o femeie care nu se implica.
Nu trebuie sa afli nicium, ai si tu rabdare cateva saptamani si vei afla de la sine.
E o situație atât de delicată și nici nu vreau să te induc în eroare. N-ai o prietenă/prieten mai apropiat de el ca să-l pui pe ăla/aia să mai întrebe de tine să mai afle câte ceva?
Probabil încă te place puțin sau probabil vrea să vă reîmpăcați, dar este important și cum și din ce motive v-ați despărțit.
Staii.Ca eu nu am fost impreuna cu eel! Eu am fost impreuna cu altcineva! Nu cu el.Noi am fost doar prieteni si ..am incetat sa vorbim o vreme iar acum vorbim iar.
Aaa... Înțeleg, păi. Poate, din cauză că nu mai ești cu acel altcineva cred că are el șansa și vrea să fiți mai mult decât prieteni buni, dacă înțelegi ce zic.