| Sfinnx a întrebat:

Nu de mult am reinceput sa vorbesc cu un vechi prieten.Am iesit acum 2 zile impreuna..am mai povestit etc etc.Treaba e ca nu stiu daca vrea sau nu o relatie cu mine, ptc...imi pune pupici,inimioare etc si totodata ma invita la evenimente cu ai lui, de e-xemplu : Sa mergem la zoo,sau la un film la cinema, etc etc.
1.Afara nu se manifesta.Dar ne imbratisam la plecare...
2.Complimente nu-mi face.Cu toate ca...acum 1 luna cand eram intr o relatie mi-a zis ca : Daca eu as fi in locul lui nu mi-as bate joc de tine si as avea grija. Ceva de genu'.
3.M-am despartit de aproximativ 5 zile dar nu manifest tristete si nici nu par afectata.Am trecut peste.
Ce sa cred? Ma place si vrea ceva cu mine sau inca oscileaza si el? Cum pot afla?:3 *Fundiita*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai si tu rabdare, nu poate sti dupa o singura intalnire daca vrea sau nu o relatie cu tine. Probabil te place si tatoneaza sa te cunoasca mai bine. O sa va hotarati impreuna dupa cateva intalniri daca vreti o relatie sau nu.
1. Nu are cum sa se manifeste, sunteti la faza in care incercati sa va cunoasteti mai bine.
2. Grija si complimentele nu sunt echivalente. In perioada in care abia va cunoasteti mai bine (chiar daca va stiti superficial de multa vreme) nu sunt binevenite complimentele, ar insemna ca te minte.
3. Asta este ingrijorator, inseamna ac nu ai avut nici un fel de sentimente in relatia anterioara, ceae ce il poate face mai grijuliu, fiindca nimeni nu vrea sa investeasca intr-o relatie cu o femeie care nu se implica.
Nu trebuie sa afli nicium, ai si tu rabdare cateva saptamani si vei afla de la sine.

6 răspunsuri:
| Catalinhhh a răspuns:

E o situație atât de delicată și nici nu vreau să te induc în eroare. N-ai o prietenă/prieten mai apropiat de el ca să-l pui pe ăla/aia să mai întrebe de tine să mai afle câte ceva?
Probabil încă te place puțin sau probabil vrea să vă reîmpăcați, dar este important și cum și din ce motive v-ați despărțit.

| Sfinnx explică (pentru Catalinhhh):

Staii.Ca eu nu am fost impreuna cu eel! Eu am fost impreuna cu altcineva! Nu cu el.Noi am fost doar prieteni si ..am incetat sa vorbim o vreme iar acum vorbim iar.

| Catalinhhh a răspuns (pentru Sfinnx):

Aaa... Înțeleg, păi. Poate, din cauză că nu mai ești cu acel altcineva cred că are el șansa și vrea să fiți mai mult decât prieteni buni, dacă înțelegi ce zic.

| Sfinnx explică:

Am zis eu asa ceva? Eu doar am descris comportamentul lui si atat!

| Sfinnx explică (pentru Brigaela):

Okay. Multumesc

| sofisis a răspuns (pentru Sfinnx):

5 zile mi se pare foarte putin ca el sa fie sigur ca ai trecut cu adevarat peste. De asemenea, daca vede ca ai trecut peste atat de repede, poate sa isi puna intrebari si sa considere ca nu esti foarte serioasa in ceea ce priveste sentimentele intr-o relatie.
E clar ca vrea ceva, dar iti da timp.