Cum ai precizat " decizia tine cont mult de respectul de sine"!
Intr- un fel ți-ai răspuns singura( îmi dainsenzatia ca esti fata) cu propoziția de mai sus.
Depinde de fiecare persoana in parte.
Eu una daca m-as afla intr-o situație asemănătoare nu m-as complacea pe locul || si probabil mai mult ca sigur as distruge relația respectivului indiferent daca știu ca probabil este ceva trecător.
Probabil alte persoane nu sunt de acord cu mine,dar eu nu încerc sa le dau un răspuns ca sa le convina sau nu,eu asa sunt eu si nu m-a ascund după deget ca majoritatea.
Acum nu inseamna ca toți au acest plan diabolic ,sunt si oameni mai întregi la minte care nu vor sa strice relația respectivului.
Acum tine de tine sa iti dai seama ce vrei,eu nu știu ce fel de persoana esti ca sa te sfătuiesc corect.
Un lucru e sigur daca vrei sa i-l ai nu sta pe locul doi, fa-l sa fie doar al tau, nu accepta sex si doar atat!
Daca vrei sa i-l lași in pace FA-o, nu mai sta si te gândi la el, lasa-l in pace de tot!
Sper ca ți-am răspuns la întrebare!
Bafta!
De ce, de fiecare data cand intreb ceva, primesc raspunsuri de genul asta de parca e vorba despre mine...
Ma intereseaza doar pareri, am doua decenii si stiu ce sa fac cu viata mea. Eu n-am asteptat niciodata sa aud pareri inainte sa fac ceva sau sa cer pareri dupa, nici n-am nevoie de sfaturi, nici de as intreba de cateva tot nu s-ar prinde de mine, tot dupa legea mea fac ce-mi vine.
Hei stai calma
Aici oamenii pun întrebări care ii macină si de obicei este vorba de ei însuși in problema respectiva.
Eu nu am de unde sa știu la ce te referi tu!
Daca nu te afli in poziția întrebări tale si eu ți-am răspuns greșit asta e!
Nu tot răspunsul s-a referit la tine stai linistita.
Nu poti aprecia ca cineva si-a facut timp si a răspuns întrebării tale ( eu), nu este nimic, dar nu trebuie sa arunci cu noroi in răspunsul meu.
Fa ce iti place si ce vrei si cum vrei pe mine prea puțin m-a interesează.
Oricum ai " doua decenii " de geaba, nu stii sa apreciezi oamenii pentru un răspuns GRATIS!
Ca nu ti-am multumit, inseamna ca am aruncat cu noroi? sunt cea mai calma persoana din tara asta. A trebuit s-o spun ca sa nu mai primesc raspunsuri de genul asta si cu speranta ca urmatorii sa se gandeasca ce ar face ei si sa nu-mi dea un raspuns la general. Daca tu citesti pe alt ton, asta-i alta treaba. Incearca sa recitesti pe un ton mai senil asa, ai sa simti ca nu am fost ostila.
Nu trebuie sa îmi multumesti, ce e cu tine?
Doar ca ar trebui sa specifici mai clar puțin pentru Răspunsuri optime
Multe persoane pun întrebări referitoare la ei însuși iar cei care se referă la altcineva decât ei specifica acest lucru.
Oricum nu mai conteza, buna dimineața
Ti-a raspuns asa pentru ca de obicei pe aici cam copiii pun intrebari de acest gen. Ceea ce dovedeste imaturitate. Daca este pusa intrebarea de cei ca tine care au doua decenii este putin mai dificila problema.Lipsa de experienta. Ceea ce duce la invidie si poate si putina razbunare.Si eu am gandit la fel.Ca e vorba despre tine.Desi chiar cred ca asa e.
Te-a facut si senila. Daca este asa de iritata de la un raspuns, ce ar face la mai multe, de genul raspunsului tau? Oricum, tipa are probleme de personalitate si conduita.Sa vezi ce imi va comenta mie, la raspuns, in cursul zilei de azi.Sa ai o zi buna.
Mi s-a si intamplat odata.N-am spus nimic, am tacut din gura si-am inghitit in sec, tipul era si cu mult mai in varsta decat mine.Nici n-am mai incercat sa ma gandesc.Am facut ce fac eu de obicei, am renuntat fara ca macar sa incerc si desi a trebuit sa stau c-un nod in gat pentru o saptamana intreaga tot gandindu-ma la chestia asta dar, in astfel de cazuri, asa e si cel mai bine.Sa nu fi un deranj acolo unde prezenta ta chiar nu este ceruta.Cel putin nu mi-e greu sa leg si prietenii, altfel chiar era grav, pentru mine.
Dacă iubești o persoană atunci înseamnă că vrei ca ea să fie fericită. Dacă ea e deja fericită într-o altă relație atunci n-are rost să i-o strici doar pentru că ești tu egoistă și te gândești doar la fericirea ta, deci ești copilaș.
Dar dacă e să complicăm puțin scenariul, îi poți spune, te rogi să dea o mașină peste partenerul ei(tu având o contribuție deosebită), apoi va sări în brațele tale! Mai rămâne totuși o gaură. Îi spui că ai sentimente, dar respectivul/respectiva poate nu va dezvolta aceleași sentimente pentru tine vreodată. Shit happens. Suntem 7 miliarde. Keep searching! Dacă n-am vorbit la persoana I presupun că nu o să primesc fundă. Nu-i nimic!
"Te-a facut si senila" tie iti place sa bagi raca asa pe fata ca tiganul.
Tu nu ai gandit niciodata ca mine si nici n-ai sa gandesti.
Consider ca omul e egoist atunci cand distruge o relatie de lunga durata pentru niste nopti de sex. Da la o parte o prietenie (probabil cu potential), ajuta la inselat, distruge sentimentele celuilalt, calca pe o relatie de lunga durata (sa para mai rau de 10 ani) doar ca sa aiba parte de o bucata de p/p cand o poate avea de la oricine altcineva.
Ii spui respectivei ce simti numai atunci cand si ea simte ceva pentru tine. Aici e partea mai grea, desi mai repede va spune persoana din relatia ca are sentimente, pentru ca tu poti fi singur si numai tu ai un motiv ca sa nu spui.
Sa stii ca ai dreptate.Ne despart foarte multi ani, experienta de viata si un alt IQ.
Trebuia sa îmi dau seama de la prima propozitie
Nu este nimic din greșeli se învață.
Pff, sa-i zic ca vreau ceva mai mult decat o prietenie?! ahahahahaha, n-am facut asta in viata mea si nici n-o voi face.
mie oricum imi trece repede, si nici nu ma indragostesc repede, sa ajung in stadiul ala de disperata, de nebuna.
daca e cu una mult timp si stiu ca tine la ea, nu ma bag.
invers se intampla de obicei la mine, vrea sa insele cu mine, dar pana la urma nu e vina mea ca aia cu care e nu e in stare sa-l atraga in asa fel incat sa nu mai vrea ceva cu mine.
si worthless sex nu distruge nimic, si nici nu are legatura cu stima de sine, decat atunci cand iti place sa fii numarul 2.
nu is genul care sa vrea sa fie numarul 2, deci repet, nu m-as baga.
Ah, inca ceva...
legat de ce am zis "si worthless sex nu distruge nimic, si nici nu are legatura cu stima de sine, decat atunci cand iti place sa fii numarul 2. "; poate am fost cam dura si am generalizat aici.
am intalnit baieti care desi erau cuplati, o tratau pe cea cu care vroiau o aventura sau mai mult de o aventura ca pe nr 1.
nu provoaca toti cuplatii sila, adica unii stau si pe interes cu una, si eu nu is genul care judeca.
sunt persoane care se indragostesc de mai multe persoane sau pot iubi mai multe persoane in acelasi timp.
ce are una, nu are cealalta si invers.
depinde de cum e tipul, de ce relatie are cu aia...
Imi place ca esti deschisa. nu-mi place ca esti hetero.
mi-e lene sa comentez la ceva din raspunsurile tale, da' aveam asta pe inima si trebuia sa ti-o spun.
Sunt eu hetero, dar daca dau de una care ma innebuneste din toate punctele de vedere si sa fie asa cum vreau eu...valeleleleii
Notat! cand nu mai am sentimente pentru cineva, am sa vin sa te caut. inca nu ma cunosti, sa nu te grabesti la faza cu standardele si e mai bine asa, ce apare pe contul asta, atata sa vezi. ca vreau sa te valeleleeii
freesextubelive întreabă: