| Diana123455 a întrebat:

Nu ma pot intelege deloc cu tatal meu! Pur si simplu e foarte dur cu mine. Nu ma lasa sa fac nimic... ma lasa afara foarte putin oh go on
e vara, vrea sa ma duca intr-un sat sa il ajut la niste lemne :o!
Eu nu vreau asta si am vorbit si cu mama mea si nici ea nu e de acord dar nu vrea sa il infrunte oh go on in schimb pe fratele meu il adora tatal meu.
Niciodata nu s-a interesat ce note am la scoala, de ce plang. etc oh go on
Cu Mama sunt foarte atasata, ma intelege de minune... Dar toti prietenii mei imi spun ca se inteleg mai bine cu tata, iar mie imi e chiar rusine sa zic ca am un tata sever ca el straight face
Nu mai suport, Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| EllaEva a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci avand in vedere ca familia nu ti-o poti alege. Convinge-o pe mama ta sa poarte o discutie cu el si sa il faca sa inteleaaga ca e prea sever cu tine iar tu fai pe plac putin timp. se poate schimba situatia cat de cat dar nu uita un om nu se schimba peste noapte

| verbal a răspuns:

Asa este combinatia in familie fata cu mama si baiatul cu tata

| Mirela77 a răspuns:

Din pacate nu prea poti face nimic.Cat timp mama ta nu are curajul de al infrunta si tu locuiesti cu ei nu ai ce face.
Doar invata foarte bine si gandeste ca doar asa poti scapa.Viata e dura si trebuie sa o traiesti asa cum este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata e dura dar cand vrei ceva il obti singur

| Auslesse a răspuns (pentru verbal):

Nu neaparat! nu e asa in toate familiile..eu sunt cu amandoi..si sunt si fete cu tatal si baieti cu mama......deci?happy