Daca esti asa de revoltat, ai peste 18 ani, angajeaza - te( este si invatamant cu frecventa redusa, margi la scoala doar 2 saptamami pe an si dai teste), plateste chirie, incalzire, facturi si arunci ti iti faci programul. Poate duoa ce vei da de mai multe ori cu capul vei intelege ca viara ib reveliune fata de Creaor aduce placeri pe termen scurt si nefericire pe termen lung.
Salut! Eu mi-aș fi dorit să am o familie și să am activități de genul, nu contează activitățile propuse de ei, contează ca ești cu ei. Crede-mă după o vârstă prieteni o să își facă alte drumuri. Însă familia rămâne lângă tine!
Faza cu pocăiți îți dau dreptate, dar faza cu băutul fumatul și Pierce nu prea mulți părinți nu sunt de acord cu chestiile astea, deci nu prea te poți plânge nu ești singurul. Eu îți recomand să îți găsești un job sau să îți deschizi o afacere mica ( daca ai posibilitatea) spun asta pentru că mă gândesc ca ai 18 ani și ai terminat cele zece clase obligatorii (după 10 clase primești o diplomă și dacă vrei te lași de școală sau daca vrei ramai la in continuare sa la școală) in fine daca pe tine această situație te dispera angajează te undeva ( dacă poți) după că ai strâns o sumă de bani ia-ti o casă după angajează te la o firmă mai mare cu un salariu mai mare și fa-ti propria ta gospodărie. Sper că te-am ajutat, fi boss!