Dupa parerea mea, nu ar trebui sa-l incerci sa-l uiti.Asta inseamna imaturitate, lasitate, vrei sa fugi de amintirile astea.Cel mai bine ar fi, nu sa incerci sa-l uiti, ci sa-l vezi ca pe un capitol incheiat din viata ta.Sa nu ai remuscari, pentru ca tot ce s-a intamplat, s-a intamplat cu un motiv. Daca tu consideri ca se poate reveni, atunci incearca sa discuti cu el.Dar orice ar fi, nu incerca sa-l uiti.Era sa fac si eu greseala asta cu o fata candva.
Fa-ti un hobby este important si sa faci totul pentru pasiunea ta de gresit cu totii gresim asa invatam
Oamenii slabi ca tine merită să sufere. Pentru asta sunteti făcuţi.
Sper să-ţi găseşti refugiul în şaorme şi în 2 ani să te faci cât malu'.
Nu te mai plânge. Sunt oameni care au păţit mult mai multe chestii, dar nu se plâng. Ce ai tu nu-s probleme, sunt doar fiţe.
Sincer povestea ta m-a facut sa plang stiu cum este sa iubesti din tot sufletul dar nu asa ca tine tu il iubesti prea mult nu stiu ce sa iti spun doar ca orice s-ar ivi in viata tu trebuie sa treci peste incurajeazate vorbeste cu prietenele razi cand ajungi acasa fa ceva ce te relaxeaza ce iti place cel mai mult niciun baiat nu merita lacrimile unei fete si tu trebuie sa te bazezi pe asta fi tare fi puternica pentru ca stiu ca acolo intr-un colt viitorul tau te asteapta in loc sa vezi alti baietii care sunt mult mai buni decat el tu il iubesti desi el te-a uitat(poate) nu am de unde sa stiu tot ce pot sa iti zic este sa mergi inainte si sa treci peste asta te rog lasa-mi id tau..sa vorbim uite il las pe al meu mada_bella_2009, te pup si numai fi trista, razi ca o viata ai.
Cu mare placere te rog bagami id in lista te rog..sa vorbim
Sincera sa fiu. povestea ta seamana cu a mea. Ieri a terminat-o cu mine, asta dupa ce cu o zi inainte faceam dragoste. Si? Uite unde am ajuns. Caut fel si fel de povesti si sper sa ma abtin sa nu-l sun, dar nu pot. Nu pot sa-ti dau un sfat, pentru ca si eu sunt in aceisi situatie ca tine, dar vreau sa stii ca te inteleg si sper sa poti s-o rezolvi. te-nteleg, nu vrei sa-i dai drumul cu toate ca el a facut-o deja. Parc-ai fi eu
L-am bagat. Dar nu`mi apare confirmarea. E ca si cum ai fi offline.
Sa stii ca nu prea ai ce face vezi si tu poate poti sa refaci ceva la relatia voastra, daca nu incearca asa usor sa iesi seara la un club cu un prieten bun, sau sa iti faci un nou prieten si sa incerci sa te distrezisincer imi pare rau ....ai grija si nu ajunge sa parcurgi alteva mai rau ..negativ pentru ca nu merita, baieti sunt fete la fel asa ca nu s-a terminat lumea, odata si o data o sa-l uiti poate pentru ca daca tu tot timpul te gadesti la el o sa te obisnuiesti cu ideea la un moment dat ca nu mai este, succes!