| UserName250000 a întrebat:

Nu mai suport bunica mea. Are 61 ani, nu se pricepe deloc la tehnologie, dar stie sa stearga din taskbar si ea tot zice ca nu a facut nimic. I-am si zis sa dea Click Dreapta pe google chrome si sa dea Pin to taskbar si ea nu stie sa dea, dar pe Facebook stie sa intre. Nici macar sa se conecteze la Wireless nu stie, pana si bunicul meu stie chiar daca nici el nu e cu tehnologia. Are multe parole in notepad, dar nu stie locatia desi e direct in partitia D. Si mai si da vina pe mine ca merge greu, dar nu am umblat deloc la laptop-ul ei, mai si da click pe prostii si da vina pe mine. Pe bune, pana si bunicul meu care nu e cu tehnologia stie sa umble pe telefon, stie sa activeze wireless-ul. Ce pot face cu bunica mea? I-am si explicat ce trebuie sa faca, dar tot nu stie si ii explic cel mai bine!

15 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Si mama ta e batrana!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oare asta au zis si ei cand te ca.cai pe tine si te stergeau la fund... ca nu mai suporta si nu mai stiu ce sa faca cu tine?

| GdX a răspuns:

O sa ajungi si tu la 60 de ani. Asa o sa zica si despre tine.

| GdX a răspuns:

Urat din partea ta sa zici asa ceva. Bunicii au avut grija de tine cand faceai in pantaloni si tu acum vii si smiorcai pe aici. Sa iti fie rusine. Batranii nu se pricep la tehnologie, asa ca trebuie sa ai rabdare cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a luat vreo 2 ore să o învăț pe bunica mea să umble la telefonul cel nou (primul ei telefon cu touchscreen), am încercat să o învăț să sune pe WhatsApp cu video pentru că voia să ştie, până la urmă a învățat şi am pus-o să repete de mai multe ori. Câteva zile m-a tot sunat, dar pe urmă a uitat. Măcar acum ştie să sune normal aşa cum suna şi pe telefonul vechi, tot a rămas cu ceva.Dar tu cum poți să zici că nu o mai suporți? Doar pentru că nu se pricepe la tehnologie? Cam aşa sunt toți vârstnicii.E bunica ta până la urmă. Sigur a avut grijă de tine când erai mic.

| alex15ccc a răspuns:

Si tu o sa ajungi batran, abia astept sa te vad gazat, murind in chinuri. rolling on the floor

| raMLesS a răspuns (pentru GdX):

S-o crezi tu!

| raMLesS a răspuns (pentru SilentRain):

Corect.

| raMLesS a răspuns (pentru SilentRain):

"Si mama ta e batrana!"
Pai da, dar mama-i mama laughing

| Oamdecal a răspuns:

II pui lacat pe frigider si nu-i dai cheia pana nu invata 3 limbaje de programare.
Asa era si bunica mea, dar de cand o infometez vine acasa cu trofee de la olimpiade de informatica.

| GdX a răspuns (pentru raMLesS):

Asa o fi, daca nu te imultesti.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Explica-i de cate ori te intreaba, foarte calm si politicos. Ajut-o de cate ori greseste cu ceva. Dedica in fiecare seara cateva minute ca sa rezolvi lucrurile pe care le-a stricat prin laptop. E simplu, e nevoie doar de un piculet de bunavointa din partea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce probleme ai tu in viata :)).
Aproape ca mi-e mila de tine.

Stii reclama la Cosmote cu Fluturele?
https://www.youtube.com/watch?v=sc-76rGfVBk

| Afurisenia a răspuns (pentru anonim_4396):

Genial!
Inca nu pot vota, dar meriti din plin.