Pur is simplu nu e genul care sa faca cadouri, ici eu nu o fac, e o chestie penibila si copilareasca.
Păi nu esti tu de vina ca ai ales un egoist si zgârcit? Ce au refuzat altele iei tu de bun?
E si normal sa iti fie rusine cu el. Renunță la el si vei scăpa de rusine. Iar daca chiar nu are nici un ban, atunci lucrurile stau altfel.
In mod normal nu se acceptă prietenia cuiva pe care nu-l cunoaștem.
Daca are bani si e zgârcit, atunci asa o sa te chinui cu el toata viată. Tu hotărăști.
No și tu vrei "cadou" în fiecare zi? Dacă aveați un an de căsătorie mai ziceam...
Hai sa fie si un lup mancat de oaie! Probabil ai vazut cazuri in care logodnica a cerut in casatorie partenerul de viata. Fa tu primul pas si surprinde-l cu un cadou sau doua! Poate va reactiona, sau macar se va simti jenat. Poate nu constientizeaza ca o femeie are nevoie si de mici atentii (sa nu aud de casa, masina! ). Daca are bani si e prea... econom (sa nu spun zgarcit), atunci posibil sa isi arate altfel sentimentele fata de tine sau pur si simplu nu te apreciaza la adevarata ta valoare.
Unele persoane au nevoie de un branci, si nu e nicio rusine sa-i faci tu o surpriza in intimitatea voastra, de care sa nu stie nimeni, nimeni.
Nu se stie, poate il motivezi sa faca el urmatorul gest. Fa o incercare!
Nu e musai să primesti neaparat ceva la aniversarea de un an. Sincer nu sunt fata care prefera cadourile, mai bine să petrecem cat mai mult timp impreuna si sa imi ia mâncare , da mâncare, nu vreau ceva material care in timp se duce naibi. Si da consider că de ziua ta îți va cumpăra adica totusi e ziua ta. Poate nu are bani sau mai stiu eu ce, nu este băiatul cu cadourile, nu este singurul, mai bine ar fi sa te iubească bine nu sa stie sa faca doar cadouri.
Ce in fiecare zi, ca nu mi-a mai facut unul de 6 luni.
Nu exagerez, am zis asa in mare ca a vazut ce as cam vrea.
Daca nu ti-a facut niciodata un cadou poate ca strange pentru unul foarte mare.
Sau poate nu ii place sa faca deloc cadouri nici atentii.
Totusi tind sa cred ca e ceva mai frumos si special la mijloc cu suspansul cadoului.
Inseamna ca esti materialista adica vrei mereu numai cadouri.
Lasa l pe el sa te surprinda cu ceva cand va simti.nevoia. intr o relatie nu conteaza cadourile conteaza iubirea si respectul reciproc pe care vi l purtati unu fata de celalalt
Poate nu este genul care sa cumpere cadouri. Este posibil sa nici nu isi dea seama de chestia asta. Insa, daca pentru tine este atat de important sa iti ia ceva, atunci spune-i direct. Baietii nu prind indiciile subtile. Nu te mai chinui cu ele. Spune-i direct ce asteptari ai de la el.
Si mie imi face la fel iubitul meu si nu stiu ce sa fac, niciodta nu ma ia in serios si mereu face misto de mine si se ia de orice chestie pe care o fac care imi place. simt ca nu ma mai iubeste de mult si ma obisnuisem cu ideea dar a ras ca am ales sa ne uitam la percy jacksin si peste chestia asta nu pot trecce simt cum innebunesc si nu mai rezit ma gandesc in mod serios sa cer ajutor terapeutic ce sa fac?