| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

Nu mai suport! si prima intrebare e cum sa imi sarbatoresc ziua n-am sarbatorit-o niciodata va rog sa cititi acest mic roman si sa ma iertati de greseliile gramaticii limbi romane.Dar mama ma dispera! azi si tocmai azi nu am mai fost afara de 1 luna azi m-a lasat sa ma duc afara. Au venit o fata si un baiat la mine si am stat pe banca sa vorbim mama a venit din 10 in 10 minute sa vada unde si cum stau dupa 20 de minute de stat afara a venit mama si a zis uitati convorbirea dintre noi doua asta dupa 70 de secunde de stat afara de fata cu acel baiat si aceea fata care discutam despre scoala etc. ea: ce stai acolo vino aici sa nu treci de 9 kilometri de casa si inca a tipat tare de s-a uitat toti vecinii la mine asta este a 1000 oara cand o face eu: bine, uite sunt cu astia pe aicea nu plec niciunde ea: ok dupa aia peste 12 minute iar vine si zice: cand scrii? vecina din apropiere zice : las-o ca na pana acuma nu ai mai scos-o afara acuma este cald laso. dar mai vacanta e de 3 luni nu de 1 zi nu? am timp sa fac ca deja am facut 42 de exercitii din 108 deci totusi am facut ceva pe saptamana asta nu sa zici ca n-am, facut nimic daca era aia mai ziceam ce mai ziceam dar cand stii ca tu ai scris foarte mult pe saptamana asta cum sa mai faci deci por si simplu ma simt obosita pe saptamana asta bun. sau dus dupa ce am vorbit sau dus acasa iar eu fiindca numai aveam cu cine sa stau am plecat acasa acolo sa vezi ce ma astepta vine mama zice : ce ati vb acolo ca ati stat o viata intreaga. acum serios 2 ore sunt o viata intreaga? ieri vine simi bate la cap ca cu cine vorbesc pe net cu cine vorbesc la telefon ca acuma sa recunosc ca m-a prins cu musca pe caciula scuzati expresia dar eu fac totul pe ascuns pana si oja mi-o fac pe ascuns de frica sa nu ma toace la cap sau etc
va dau un exemplu; intr-o zi de iunie 2014 mi-am facut manichiura cu rosu.Vine si zice te-ai dat cu lac de curve? scuzati expresia dar asa a zis ca numai cu***** se dau cu lac din ala stergel imediat sau nu mai iesi afara in veci l-am sters peste 3 luni este ziua mea de nastere nici na adus macar aminte de asta eu m-am interesat si am batut-o la cap ca atunci sa imi comande un tort cu la multi ani sa scrie pe el niste suc si gata trece si ziua aceasta eu niciodata nu mi-am sarbatorit ziua de nastere asa cum o fac toti colegii de la mine din clasa cum sa numai fie asa si sa ma lase si pe mine cu putina libertate si ceva idei pentru ami sarbatori ziua ca la urma tot o sa o conving cumva eu stiu vam mai scris si mai sus dar sus am scris pentru cei ce nau citit acest roman daca ati citit tot sau nu oricum va multumesc ca va pierdeti timpul cu mine sunteti niste minunati funda

Răspuns Câştigător
| costelus323 a răspuns:

Vai, ce mama oribila ai, am 14 ani in curand si deja sunt independent, ma plimb in oras cand vreau, pot sa ma duc si la tara singur doar sa ma intorc teafar, iar maica-ta nu te lasa sa iesi afara, iar de invatatura, zi lui maica-ta ca invatatura in exces e daunatoare. In viata ai dreptul sa faci si alte lucruri in afara de invatat. Spune-i mamei tale ca ar trebui sa o ia mai usor si enerveaza-te

6 răspunsuri:
| Zecalix a răspuns:

Pune piciorul in prag, enerveaza-te si tipa la ea si spune-i ce ai pe suflet.

| Hace a răspuns:

Draga mea, ziua ta de nastere a fost si undeva dupa 25 iuniebig grin cand spuneai ca faci gratar, culmea..la mama ta!
In acest context, intrebarea mea ar fi: Cati ani ai? (te mutasei si cu iubitul intr-o perioada)

Din poza de profil (daca intr-adevar esti tu) reiese ca ai totusi o varsta la care ai fi apta sa iti castigi banii singura si sa nu depinzi de parinti, de parerea mamei!

| costelus323 a răspuns (pentru Hace):

Poate e chiar mama ei in poza.

| Hakuouki a răspuns:

Eu am citit tot, sincer mi se pare cam incredibila povestea, adica nu imi duce spre realitate, insa in lume sunt fel de fel de oameni. Tatal tau nu spune nimic? Eu cred ca este timpul sa iti infrunti mama, sa ii spui ei in fata ce vrei si ce simti, daca va deveni violenta sau ceva, contacteaza protectia copilului, este posibil sa aiba o dereglare psihica si tu sa fii in pericol.

| Hace a răspuns (pentru costelus323):

Nu prea as crede. Daca i-ai citi toate intrebarile puse in timp vei vedea ca acestea se afla intr-o contradicitie totala. Aceasta fata vorbeste din amintiri!

| costelus323 a răspuns (pentru Hace):

Oh, atunci ai dreptate. happy