Vai, ce mama oribila ai, am 14 ani in curand si deja sunt independent, ma plimb in oras cand vreau, pot sa ma duc si la tara singur doar sa ma intorc teafar, iar maica-ta nu te lasa sa iesi afara, iar de invatatura, zi lui maica-ta ca invatatura in exces e daunatoare. In viata ai dreptul sa faci si alte lucruri in afara de invatat. Spune-i mamei tale ca ar trebui sa o ia mai usor si enerveaza-te
Draga mea, ziua ta de nastere a fost si undeva dupa 25 iunie cand spuneai ca faci gratar, culmea..la mama ta!
In acest context, intrebarea mea ar fi: Cati ani ai? (te mutasei si cu iubitul intr-o perioada)
Din poza de profil (daca intr-adevar esti tu) reiese ca ai totusi o varsta la care ai fi apta sa iti castigi banii singura si sa nu depinzi de parinti, de parerea mamei!
Eu am citit tot, sincer mi se pare cam incredibila povestea, adica nu imi duce spre realitate, insa in lume sunt fel de fel de oameni. Tatal tau nu spune nimic? Eu cred ca este timpul sa iti infrunti mama, sa ii spui ei in fata ce vrei si ce simti, daca va deveni violenta sau ceva, contacteaza protectia copilului, este posibil sa aiba o dereglare psihica si tu sa fii in pericol.
Nu prea as crede. Daca i-ai citi toate intrebarile puse in timp vei vedea ca acestea se afla intr-o contradicitie totala. Aceasta fata vorbeste din amintiri!