| MirunaL2002 a întrebat:

Nu pot sa imi dau seama cine imi este prieten si cine nu. Pretena mea cica sunt idolul ei si asa mai departe, dar pe la scoala nici nu prea se uita la mine si nici nu prea vorbeste cu mine, decat cu o fata cu care ma inteleg bine si sunt nascuta in aceeasi zi cu ea. Artunci cand ii zic chestiile astea nu ii convine deloc. Si dupa incepe cearta. Ea face in asa fel incat sa sufar in cel mai cumplit mod... Nu stiu ce sa mai fac. Help!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Nu ai cum sa-ti dai seama cine iti este prieten si cine nu... De obicei realizezi lucrurile acestea atunci cand dai de necaz si marea majoritate dintre prieteni te lasa balta.

Daca esti nascuta in 2002 atunci faza cu "idolul ei" nu inseamna absolut nimic.
Isi bate joc! La varsta asta nici ea nu stie ce fel de relatie are cu tine.

Daca esti mai mare atunci nu-ti mai bate capul cu acea fata. Daca tine la tine atunci o sa vina la tine singura.
Nu mai incerca sa faci totul, asteapta si o sa-ti dai seama daca este sau nu prietena ta.

Prietenii nu se ignora! Daca va intelegeti atat de bine atunci de ce nu vorbeste cu tine la scoala?

Simplu, pentru ca ea... s-ar putea sa se dea "bine" pe langa tine, sa vorbeasca cu tine doar din lipsa de ocupatie *sau pentru ca nu are alta varianta*

Atunci cand are alta varianta *la scoala de exemplu* se duce repede la acele persoane si te lasa balta!
Este prefacuta! Nu mai pune lucruri de genul la suflet. Astfel de oameni exista peste tot!

Succes!

12 răspunsuri:
| MirunaL2002 explică (pentru RainmakerX):

Ai dreptate. Suntem prietene de 7 ani, inca din a intaia. si nu era asa

| RainmakerX a răspuns (pentru MirunaL2002):

Am avut si eu astfel de "prieteni". Ii chemam pe la mine intrucat locuiam intr-o parte buna a orasului... ne jucam toata ziua, vorbeam, eram cei mai buni prieteni.
In clasa a 8-a pe la sfarsit nu le-a mai pasat. Eu ii ajutam la teme, eu ii chemam pe la mine intrucat erau cei mai buni prieteni dar atunci am observat cum erau ei de fapt.
Stateau cu mine doar ca sa profite! Atunci cand nu au mai avut nevoie de mine nici macar nu m-au mai bagat in seama. Am ramas singur pana la liceu, unde am descoperit ca exista si prieteni adevarati, care nu te lasa la greu.
Deci ai rabdare!

Eu mi-am gasit prieteni la liceu iar acum fostii prieteni ar vrea sa repare totul dar nu-mi mai pasa intrucat un an intreg m-au ignorat complet.

Prieteniile din generala sunt niste iluzii *de cele mai multe ori* intrucat sunteti copii si nu stiti ce vreti de la viata. Toti am fost asa.
Prieteniile din liceu sunt cele care dureaza.

| MirunaL2002 explică (pentru RainmakerX):

Sper sa fie asa si la mine. Mersi :*

| RainmakerX a răspuns (pentru MirunaL2002):

O sa fie... stai fara grija! Poate ca nu o sa ai multi prieteni dar tot o sa ai cativa. Mai bine putini si buni decat multi si falsi.

| RAY a răspuns:

Asta e o intrebare buna,din pacate nu putem sti, chiar saptamana trecuta am auzit o poveste trista, un baiat cunoastea un baiat din copilarie, cand a avut nevoie de el, el la furat apoi la jignit, nu preac ai in cine crede in ziua de azi, poate parintii ca in alti nu prea ai cine

| T0T a răspuns:

Cuvintele mari nu definesc neapărat ceva care ține de ralitate, faptele fac cel mai bine acest lucru.

| R0R0 a răspuns:

Ei,bine, multi pretind a fii prieteni, dar nu sunt. Trebuie sa nu te mai increzi in prsoana aia, chiar sa o ignori

| MorganaM a răspuns:

Pai, e cam clar ca te minte si ca de fapt nu iti e preitena. Ar trebui sa incepi sa iti faci alti prieteni, unii care nu mint chiar atat de evident si nu au un asemenea caracter groaznic.

| MirunaL2002 explică:

Vă mulțumesc tutuor pentru sfaturi. O sa incerc sa ma "dezlipesc " de ea. Ieri am lipsit de la scoala (sunt racita) sinu am dat niciun semn de viață numanui. Evident, nici ea. M-am convins. sta cu mine numai pentru că înainte nu statea nimeni cu ea si toata clasa facea misto de ea. Eu am aparat-o ca proasta.

| Ihvnnm a răspuns:

Asa ceva nu prea se numeste prietena. E cazul sa renunti la aceasta părere. Ea iti spune asta tocmai ca sa te tina lângă ea, sa fii confuza si sa te faca sa suferi. Nu as putea sa vad cum ar putea sa faca asta din greseala. Încearcă sa racesti relatia cu ea, adica sa fiti doar colege. Va salutati, însă fara sa încerci sa mai fiti asa apropiate. Daca iti mai zice ceva ca esti idolul ei, poti sa o întrebi daca asa face ea cu un idol. Nici sa nu te bage in seama si sa te si raneasca. Succeswinking

| MirunaL2002 explică (pentru Ihvnnm):

Huh, mersiwinking

| Ihvnnm a răspuns (pentru MirunaL2002):

Cu placericawinking