| georgygeo a întrebat:

Nu stiu ce sa fac? Sa ii spun?
Deci...de cand m-am despartit d el...eu tot tin la el... i'am sp k ink mai simt ceva pentru el... dar el mi-a sp k acum nu are chef de fete...si k poate mai inkolo...am aflat de curand k are prietena. dar nu sunt asa de sigura ca mai e cu ea... faza e k m'a mintit cand a sp k nu are chef de prietene acum...nu stiu ce sa cred si nici nu stiu ce sa fac? ce sa ii mai spun? cum sa fac? daca mi'ati lasa un sfat fa'si fi recunoscatoare!

5 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am sa te ajut cu placere, insa este un raspuns care doare din pacate.
Un baiat cand nu mai vrea sa fie cu o fata, sau invers, fata nu mai vrea sa fie cu acel baiat...inventeaza tot felul de lucruri.Ba ca nu mai vrea prietena, ba ca nu stiu ce straight face
E foarte clar ca daca el a spus asta nu mai are nici un sentiment fata de tine.Chiar daca u il iubesti si vrei sa fiti iar impreuna asta din pacate nu se mai poate.sadTu trebuie sa il uiti.Sa nu te mai gandesti la el.Chiar nu te meritawinkingLa inceput o sa iti fie greu, dar cu timpul o sa uiti si o sa gasesti alt baiat care sa merite dragostea ta.Care sa te iubeasca love struck
Ai incredere in tine.Nu fi trista din cauza lui.Viata merge inainte.Capul sus si cauta alt baiat!kiss

| SweetCandy a răspuns:

Off, baietii astia...straight face
tu trebuie sa-l uiti pentru ca meriti ceva mai bun atat timp cat nu a fost in stare sa iti spuna adevarul si te-a mintit "cu de fete" nu mai merita atentia ta...
si gandeste... daca v-ati impaca u chiar crezi ca ai mai avea incredere in el? eu cred ca de fiecare data cand veti avea o discutie "aprinsa " ii vei reprosa greselile facute in trecut...deci incearca sa mergi mai departe...sau daca chiar te macina gandul... vorbeste cu el intreaba-l si incearca sa aflii adevarul...desi,cred ca el ca "barbat" a demonstrat cam tot ce avea de demonstrat...straight face

| marsy a răspuns:

Te minte cu chestia ca acum nu are chef de prietena... inseamna ca nu te mai vrea. Deci, nu trebuie sa-i mai spui nimic. deka i-ai spus. sh el ti-a rs. Uita de el. k nu e cazul! pup bafta :* happy

| SLeVeN a răspuns:

Idem dinulya laughing exact asta spun si eu cand ma despart de cate una.

Răspuns utilizator avertizat