Eu am sa te ajut cu placere, insa este un raspuns care doare din pacate.
Un baiat cand nu mai vrea sa fie cu o fata, sau invers, fata nu mai vrea sa fie cu acel baiat...inventeaza tot felul de lucruri.Ba ca nu mai vrea prietena, ba ca nu stiu ce
E foarte clar ca daca el a spus asta nu mai are nici un sentiment fata de tine.Chiar daca u il iubesti si vrei sa fiti iar impreuna asta din pacate nu se mai poate.Tu trebuie sa il uiti.Sa nu te mai gandesti la el.Chiar nu te meritaLa inceput o sa iti fie greu, dar cu timpul o sa uiti si o sa gasesti alt baiat care sa merite dragostea ta.Care sa te iubeasca
Ai incredere in tine.Nu fi trista din cauza lui.Viata merge inainte.Capul sus si cauta alt baiat!
Off, baietii astia...
tu trebuie sa-l uiti pentru ca meriti ceva mai bun atat timp cat nu a fost in stare sa iti spuna adevarul si te-a mintit "cu de fete" nu mai merita atentia ta...
si gandeste... daca v-ati impaca u chiar crezi ca ai mai avea incredere in el? eu cred ca de fiecare data cand veti avea o discutie "aprinsa " ii vei reprosa greselile facute in trecut...deci incearca sa mergi mai departe...sau daca chiar te macina gandul... vorbeste cu el intreaba-l si incearca sa aflii adevarul...desi,cred ca el ca "barbat" a demonstrat cam tot ce avea de demonstrat...
Te minte cu chestia ca acum nu are chef de prietena... inseamna ca nu te mai vrea. Deci, nu trebuie sa-i mai spui nimic. deka i-ai spus. sh el ti-a rs. Uita de el. k nu e cazul! pup bafta :*
Alexandragabriela93 întreabă: