| Machetuțaa a întrebat:

Nu stiu ce sa fac sincer. Eu am o relatie la distanta ( excluse parerile ca de ex: o relatie la distanta nu tine bla bla bla, sunt mai optimista de felul meu big grin ) si recent prietenul meu a fost la o zi de nastere a unei prietene, si presupun ca s-a imbatat, si mi-a promis ca nu o va face. 2 ..conversatiile noastre devin scurte si rare.(maxim 5 minute cand ne vine noua). Sunt chiar confuza. Ma simt ca naiba. Mi s-a spus sa imi ascult inima. Dar m-am saturat de replica asta.Sunt confuza de-a dreptul si nu stiu ce sa mai fac. Eu una cred ca as vrea sa fac o pauza pana ne vedem din nou..sau..nu stiu.Ce parere aveti? sad Fundaaa straight facecrying:* puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Buna. si eu am o relatie la distanta si stiu cum e. Cel mai bine ar fi sa discuti cu prietenul tau sa ii spui ce te deranjeaza ce ai vrea sa schimbi, sa isi spuna si el parerea despre relatia voastra cum vrea sa fie pe viitor, si sa schimbati anumite lucruri, eventual sa faceti ceva compromisuri.Sau daca nu sunteti chiar atat de departe unul de celalalt stabiliti o intalnire, si vedeti fiecare ce simtiti pentru celalat si daca relatia voastra s-a schimbat in vreun fel.Eu una, nu sunt de acord cu pauzele. Lucrurile de genu nu te apropie, din contra. sau cel putin asta e parerea mea. Acum depinde de fiecare. Dar mai intai vorbiti, pentru ca, mai ales intr-o astfel de relatie comunicarea e cheia, si fara ea nu poti ajunge nicaieri. Altii nu prea au cum sa te ajute. Cel mai bine este sa vbesti cu el si sa ii spui tot ce ai pe suflet. Daca te iubeste va intelege si va incerca sa schimbe ceva, daca nu, inseamna ca nu merita. relatile la distanta sunt complicate, dar in acelasi timp speciale, diferite.Este important sa stii cum sa o "cresti" si sa o intreti.Fi sincera cu tine insuti si cu el, si daca e sa fie va fi bine. happy succes!

13 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Vai de capul tău...

| Mary1000 a răspuns:

Buna! Cred ca poate exista o relatie la distanta daca va iubiti sincer, si daca relatia este bazata pe incredere.E putin mai complicata, pentru ca tu nu stii ce face el/ea...si stai cu gandul mereu "Oare ce mai face?"Si uneori crezi ca ar putea sa te insele, dar daca te iubeste cu adevarat, nu cred ca poate avea ochii pentru altcineva.E foarte frumoasa dragostea la distanta pentru ca "Distanta" va face sa va iubiti mai mult.Eu cred ca ar trebui sa-l intrebi daca te mai iubeste, ca sa nu suferi tu, daca il iubesti.Presupun ca ar trebui sa comunicati mai mult. Sper ca am putut sa te ajut.Bafta!happy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu am avut şi am oarecum(e mai complicată treaba) o relaţie la distanţă. Încrederea e baza.
Din ce ai spus observ că nu prea mai ai încredere în el...de aceea,e momentul să purtaţi o discuţie serioasă tare.
Întreabă-l tot ce ai în suflet,ce te macină.Pe urmă,pe baza răspunsurilor primite,vei realiza (deoarece presupun că-l cunoşti,cel puţin parţial) dacă te minte sau dacă spune adevărul. dacă mai ţine la tine, ca înainte.
După acea conversaţie, te vei decide...şi am să folosesc expresia care-ţi dă dureri de cap :d 'ascultă-ţi inima'.
dacă vei considera că o pauză e ideală, asta vei face... dacă nu, succes!

O seară plăcută!

| pink94 a răspuns:

Din moment ce ai scris ( excluse parerile ca de ex: o relatie la distanta nu tine bla bla bla,e clar ca nu vrei sa vezi realitatea, draga mea foarte rare sunt relatiile care merg la distanta, desi nu vrei sa vezi, asta e realitatea, ar trebui sa ai extrem de multa incredere in acea persoana, si eu am avut o relatie de 3 ani la distanta,a fost prima si ULTIMA relatie la distanta,e f aiurea. Da sa imbatat ca doar e barbat si nu o sa mearga la o zi de nastere sa bea suc sau apa plata doar ca ti-a promis tie,bucura-te daca nu te-a inselat. Si despre conversatii deja ori el se plictiseste de atata telefon,messenger si nu mai are ce sa vb,crezi ca lui nu i-ar placea sa iesiti undeva, sa va vedeti zi de zi, sa va petreceti timpul impreuna, facand ceva? de la o vreme te saturi si de sms-uri, si de telefoane si de mess, ajungi sa le dai dracu` toate si sa cauti ceva mai aproape de inima ta.Nu-ti pierde timpu, ca la final alta concluzie decat ca ti-ai pierdut vremea nu o sa ai.

| AndyLavy a răspuns:

Si nu asculta lucrurule rautacioase despre astfel de relatii. Eu sunt la a doua, si nu imi pare rau. Realitatea ta o stii doar tu, nu iti poate spune nimeni altcineva cum e, sau cum va fi. tu sinmgura ti-o faci. Nu te lua dupa parerile altora. fiecare relatie si fiecare om e diferit.Tu poti avea ceva ce altii nu pot avea in veci. Depinde de personalitatea ta. Si da, e adevarat ca baietii se imbata si lucruri de genu, insa asta nu trebuie sa fie un obicei, si daca te iubeste o poate lasa mai moale. Eu cu iubitul meu am vbit de la inceput si am stabilit niste reguli, pentru a ne fi bine la amandoi. In orice relatie exista compromisuri, important e sa stii cand sa le faci.Si la un moment dat e posibil sa nu mai ai ce sa discuti, sa fi in pana de idei, si mie mi s-a intamplat. dar trece. Daca va iubiti unul pe celalalt treceti peste nimicuri de genu si in plus, din greseli inveti happy

| pink94 a răspuns (pentru AndyLavy):

Cum dracu sa ai o relatie,si sa nu mai sti ce sa vorbiti, sa va blocati laughing ce relatie ii si aia? intr-o relatie adevarata e intotdeauna ceva de vorbit, nu se poate sa ramai fara idei, va lipseste ceva, si nu va dati seamawinking.

| AndyLavy a răspuns (pentru pink94):

Eu am spus din propria experienta.Sunt momente in care tot vorbind toata ziua ramai fara idei ( mentionez : momente ). Nicio relatie adevarata nu este perfecta, exista momente mai frumoasa, si mai putin frumoase.Cine crede ca exista relatie perfecta inseamna ca nu traieste cu adevarat una.

Cat despre lipsuri, tie trebuia sa iti lipseasca ceva minte ca sa poti sa afirmi un lucru de genuwinking

Draga mea, am o relatie de 2 ani si jumatate, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa nu avem ce sa vorbim laughing, nu e tot timpul totul roz dar nici sa nu stim ce sa vb, ca doar nu suntem handicapati laughing esti absurda, iti lipseste un neuron cu siguranta.

Cum spui tu, fiecare le stie pe ale lui.Nu o sa continui o discutie care nu duce nicaieri. bafta!

Bafta tie, ca eu amwinking

Multumesc happy

| Machetuțaa explică (pentru pink94):

Nu e vorba ca nu mai stim ce sa vorbim, e vorba ca NU PREA mai vorbim.