| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. pur si simplu nu ma mai recunosc. nu mai stiu nimic de nimic.
" Iubitul " meu. primul barbat din viata mea ma schimba radical. din fata hotarata, am ajuns persoana care tot amana sfarsitul, desi este necesar ( parerea mea ).
Am ales sa ii dau o ultima sansa. dupa multe injurii, jigniri. si chiar palme. pe motiv ca cica " toate au fost din cauza mea, pentru ca l-am enervat, si meritam. "
Spune-ti si voi. Este normal ca un baiat sa spuna " esti un nimic pentru mine, iar apoi cu lacrimi in ochi sa il ierti ca te iubeste? " ( asta este nimic pe langa altele. )( jignirile de genul au fost din cauza ca ma mintea ca doarme la o matusa. cand el de fapt statea noaptea cu baietii la baut. iar eu dandu-mi seara de minciuna lui, el ma facea in toate felurile. )
tin minte ca intr-o seara. luna trecuta,, eram pe strada si ne certam. Eu am intrat intr-o scara de bloc. iar el nervos, a venit dupa mine, m-a apucat de gat si m-a bagat in perete. si a dat cu pumnul in acesta. Din nou. aseara ne certam. iar el m-a apucat de par pe strada. de fata cu oamenii. sau imi dadea cu palma in cap.
Dupa asta. cica motivul este ca " l-am enervat ". Apoi, ca ma iubeste si sa nu il parasesc. ca ma iubeste cum nu a mai facut-o pana acum. si sa il iert. L-am alungat, dar nu a vrut sa plece. si s-a tinut dupa mine pana am ajuns acasa...
Sunt constrienta ca daca nu pun punct... cu timpul situatia se va agrava. dar am decis sa iimai dau o sansa...
Voi ce parere aveti? happy
Multumesc de sustinere!

22 răspunsuri:
| Alex10Roxy a răspuns:

Futei una

| nesuferit a răspuns:

Mai dal in *** de frustrat, sa dea intr-un barbat daca il tin cohones.
Eu zic ca e vina si ca ii permiti prea multe, pune picioru in prag, nu ai nevoie de un barbat care in loc sati ofere protectie, si afectiune, da in tine

| panther2007 a răspuns:

O femeie nu a fost facuta pentru a fi sclava cuiva si nici nu este obligata sa tolereze astfel de lucruri din partea cuiva!
Gandeste in felul urmator daca el de pe acum are astfel de apucaturi crezi ca se va schimba vreodata?
Sincer eu nu cred acest lucru, din contra cred ca va profita mereu de aceasta slabiciune a ta si o sa toarne mereu lacrimi false spunand ca te iubeste.
Aici apare o intrebare te iubeste pentru ce esti sau te iubeste pentru ce ai? Tine la tine pentru persoana care esti sau doar isi obtine interesul?
O persoana ce iubeste nu are astfel de reactii scuza-ma ca iti spun dar asta e adevarul!

| miraflo a răspuns:

WAW! tristhappysa stii ca daca te-ar iubii macar 50% din cat spune el nici macar nu te-ar injurahappyeu zic sa te indepartezi usor usor de el daca chiar nu poti pune puncthappyo sa devina un obicei urat de tot mai ales pentru tine...straight facesper ca te-am putut ajutahappy ai grija de tine!

| daηă a răspuns:

Meriți mai mult de atât. Gândește-te: de ce să-i dai șanse unui tip care e violent, îți dă palme, te minte, bea și dă vina pe tine pentru toate greșelile făcute de el? Fugi de felul ăsta de oameni. Dacă te-ar iubi, nu ar mai greși față de tine și nu ar mai fi nevoie să-i dai șanse.De ce să stai cu o asemenea persoană, de care ți-e frică? Acolo, undeva, e cineva care te va iubi și te va trata cum trebuie...
Dacă aș fi în locul tău, m-aș despărți chiar acum de el și m-aș duce la poliție dacă m-ar amenința.
Sper ca totul să fie bine.

| Mădălinuţaaa a răspuns:

Nici un barbat care iubeste, nu face asta! happy. Unde e respectul pentru persoana iubita? Unde e respectul fata de femeie? Nu te merita, sincer. happy

| Laugh25 a răspuns:

Pai ai facut cea mai mare prostie pana acum.
Cand ti-a vorbit urat sau te'a pocnit prima data, atunci trebuia sa te desparti de el.
Tu i-ai mai dat sanse si el s-a obisnuit sa te loveasca.
Nici nu te inteleg cum poti sa traiesti langa un om ca asta.
Nu ar trebui sa dea in tine niciodata.
Pentru tine, fizic si psihic ar fi cel mai bine sa pleci de langa el cat mai repede.

| Iederan_Adi_1993 a răspuns:

Eu zic ca nu are rost sa tot taraganati sfarsitul are dupa cum zici se apropie, pui capat si gata sau incercati sa luati o pauza si dupa vedeti daca mai simptiti cv incercati din nou daca nu, nu are rost sa suferi

| Ofiintă a răspuns:

O intrebare:
Ce este mai important pentru tine?
Tu, ca si femeie trebuie sa-i areti lui de ce esti in stare.O femeie care a fost batuta de prietenul ei mereu va fi un nimic in ochii lui dar pe care nu vrea sa-l piarda pentru ca o sa-i mai fie de folos.
Relatiile nu merg decat daca sunteti la egal, si in situatia voastra el este sus ( da cu pumnul in masa) si tu executi ordinele, ba chiar ii mai dai si dreptate.

Tu n-ai respect fata de tine? Am inteles, tii la el, dar in asemenea conditii renunta, esti constienta ca situatia se va agrava adica ai idee ca vei fi culeasa de pe jos chiar de iubitul tau.
Dupa parerea mea, nu ai alta optiune daca vrei sa-ti fie bine si sa-ti gasesti un prieten care sa te merite si pe care sa-l meriti si tu.Pentru ca sa fii respectat, trebuie sa respecti la randul tau, in cazul asta nu exista reciprocitate!
Alegerea ta!

| Ofiintă a răspuns:

Apropo, iai mai dat o sansa.
Pentru ce?
Fiindca nu a facut nimic astfel incat sa merite!

| thealchemist a răspuns:

Eu nu te sustin deloc, nu am de ce, ar fi ca si cind as sprijini un sinucigas in decizia lui.
daca tu vrei sa-i mai dai o sansa e dreptul tau, problema e ca se pare ca stii foarte bine ca nu poate fi decit mai rau, asa ca nu ramine decit posibilitatea ca esti auto-destructiva si vrei ce-i mai rau pentru tine. deci eu iti urez noroc in sensul de a se intimpla vreo minune impotriva vointei tale si sa te faca sa iti pese mai mult de propria persoana si ceea ce-i mai bine pentru tine, dar de sustinere nu poate fi vorba, sorry.

| cristi202 a răspuns:

Crezi in dragoste cu pumnul? Daca da, mai da-i o sansa.
O fi avind el ceva sentiment pentru tine, s-o fi controlind el greu la minie, dar ce face cu tine nu se cheama dragoste. Si e cum zici, situatia se va agrava in timp. Baieti mai sunt in lumea asta, si cu siguranta poti gasi unul mult mai bun ca el, unul care sa te respecte si sa te iubeasca fara a ridica pumnul la tine, eventual decit pentru a te proteja de nebunia unora ca cel ce pretinde ca te iubeste.

| justHISgirl a răspuns:

Stii pe de o parte sunt de acord cu ceilalti ca nu e normal un baiat sa ridice mina la iubita lui si inteleg asta, insa in aceeasi situatie sunt si eu.sunt impreuna cu iubitul meu de aproape un an, il iubesc mult si simt acelasi lucru si din partea lui, dar totusi exista momente in care cum ai spus"il enervez" si isi permite lucruri pe care le regreta dupa, cerindu-si scuze.au fost si la mine jigniri, palme, momente in care m-a apucat de git, mini si au fost si in public...dar nu pot sa pun punct la tot, pentru ca tin mult la el.incerc sa discut cu el despre lucrurile care nu ma aranjeaza, ii spun faptul ca nu mai pot sa umblu permanent in pantaloni, veste ca sa acoper vinataile, sa pun rinduri de fon de ten pe mine ca sa nu observe parintii, si parca in ultimul timp e mai bine.nu stiu sper ca totul se va normaliza si la tine si la mine, pentru ca stiu ca e imposibil asa.incearca si tu sa-i vorbesti, sa-i explici, cred ca va intelege.presupun ca e si el genul de badboy asa mai impulsiv, dar totusi aceasta nebunie a lui poate fi indreptata in alta parte, placuta pentru voi amindoi. Sper din suflet ca totul va fi bine.te pup.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ermm, si tu il crezi cand iti zice ca te iubeste dupa ce a facut atatea?
Sa te faca in toate felurile doar ca descoperi un adevar? Sa te ia de gat?
Fara suparare, dar daca ii dai atatea sanse e si normal sa isi zica "laasa ba ca ma iarta si de data asta".

Daca tot intrebi de parere (nu trebuie sa tii cont de-a mea, nu am "experienta"), daca ii dai inca o sansa nu cred ca l-ar schimba. si i-ai da un motiv in plus sa zica ce am enuntat mai sus.
Trezirea la realitate uneori are loc prin cele mai dure metode.

| AnonimKidd a răspuns:

Oamenii acestia nu se vor schimba niciodata. Departeaza-te usor de el!

| VadTot a răspuns:

Scuza ma ca te intreb dar ce mai astepti?
Sa fii urmatoarea victima? intelegi la ce ma refer.

| andrei1993a a răspuns (pentru Alex10Roxy):

laughing))

| kiduţa18 a răspuns:

Îmi pare rău că-ți spun dar acea ființă la care-i spui iubit este un frustrat.Desparte-te cât mai repede de el pentru că ești bătaia lui de joc.

| Zenithf a răspuns:

Ma scuzi daca iti zic ca esti o proasta? Te rog sa ma ierti ca iti zic asa, ca i-ai iertat atatea la dobitocul ala cu care ai stat, cred ca poti sa ma ierti si pe mine odata ca iti zic ca ai fost o proasta sa-i ierti atatea.
Capisci?

| Zenithf a răspuns:

Sotia mea a fost casatorita cu unul ca ala, din fericire pentru ea s-a desteptat la timp si a divortat. Tu esti intr-o situatie mai buna, ca nu sunteti casatoriti. Fa bine si intoarce pagina peste capitolul asta. Daca nu pentru tine, atunci pentru copiii tai, sa nu sufere din pricina unui tata betiv si violent.

| robertpaul7001 a răspuns:

Du-l la pshiolog!

| Dariusuu a răspuns:

Ce șanse să-i mai dai draga mea?

Tu chiar nu te apreciezi?

Cum poată să te iubească o persoană care te jignește, te minte, și chiar dă în tine.
Sau așa își exprimă el sentimentele pentru tine?
Nu merită nici o șansă. O persoană care a greșit o va face din nou, mai devreme sau mai târziu.

Dă-i pace, și gândește-te și la tine.

Ai grijă de tine.